Ήπειρος

Ο Αη Βασίλης τρέχει στην πόλη

Off

Η εικόνα με εκατοντάδες πολίτες ντυμένους… Αη Βασίληδες, που τρέχουν στους κεντρικούς δρόμους μεγάλων πόλεων του εξωτερικού, θα χαρακτηρίσει τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης των Ιωαννίνων. 
Οι περιβόητοι αγώνες με τίτλο «Santa run» που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια, θα κάνουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την εμφάνισή τους και στην πόλη των Ιωαννίνων, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή πραγματοποιήθηκε το πρώτο Athens Santa run με 600 άτομα να φορούν τη στολή του αγαπημένου των παιδιών, συμμετέχοντας σε έναν συμβολικό αγώνα, χωρίς χρονομέτρηση και με τα έσοδα να διατίθενται για την αποκατάσταση των παιδικών χαρών του Δήμου Αθηναίων. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να τρέξουν 2.500 χιλιόμετρα και ο κάθε ένας για τη συμμετοχή του κατέβαλλε το ποσό των 10 ευρώ.
Αντίστοιχα φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα έχει και ο αγώνας που θα διοργανωθεί στην πόλη των Ιωαννίνων, με τον αντιδήμαρχο Π. Κολόκα να κρατά αρκετά κλειστά χαρτιά, λέγοντας πως η οργανωτική επιτροπή που έχει αναλάβει τις εκδηλώσεις θα προβεί στις ανακοινώσεις με όλες τις λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες. Σημείωσε ωστόσο πως το στίγμα του Δήμου Ιωαννιτών για τις εορταστικές εκδηλώσεις είναι η πρωτοτυπία και η καινοτομία, με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών. «Αποτελεί δέσμευσή μας να κάνουμε τα Γιάννενα έναν πραγματικό τόπο προορισμού αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει πως για το σύνολο των εκδηλώσεων ο Δήμος Ιωαννιτών δεν πρόκειται να ξοδέψει χρήματα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου