Επικαιρότητα

ΑΛ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ – Χρειάζεται σκληρή δουλειά, σκέψη και λογική

Off

Συγκρατημένα αισιόδοξος, για την επόμενη ημέρα της χώρας, μετά την πολιτική αλλαγή που συντελέστηκε το βράδυ της Κυριακής και τη νίκη του Κυρ. Μητσοτάκη εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Ηπείρου.

Ο Αλ. Καχριμάνης κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου και μίλησε στο δελτίο του ITV, για την ανάγκη μίας επανεκκίνησης της χώρας ως προς το παραγωγικό της μοντέλο. Ταυτόχρονα πάντως, με την ιδιότητα του στελέχους της Ν.Δ τοπικά και κεντρικά, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τα ποσοστά της Ν.Δ στα Γιάννενα, όπου προηγήθηκε τελικά με βραχεία κεφαλή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπορεί να λέμε, ότι έχουμε βγει από τα Μνημόνια, αλλά το σημαντικό είναι να φτιάξουμε την παραγωγική διαδικασία και να δώσουμε αξία στον ανθρώπινο μόχθο. Έχω κάνει πολλές συζητήσεις με τον κ. Μητσοτάκη και πιστεύω πως μπορεί να τα αλλάξει όλα. Ενδιαφέρεται για τον πρωτογενή τομέα και είμαι αισιόδοξος, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, σκέψη και λογική», τόνισε ο κ. Καχριμάνης, που εξέφρασε τις ευχές του για καλή επιτυχία στους 5 νεοεκλεγέντες βουλευτές των Ιωαννίνων.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ