Επικαιρότητα

Ισχυρή αυτοδυναμία και για το ITV στις εκλογές

Off

Τη μάχη της ενημέρωσης έδωσε με απόλυτη επιτυχία για μία ακόμη φορά σε εκλογική αναμέτρηση το ITV, το βράδυ της Κυριακής,  κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών για την έγκυρη, έγκαιρη, αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση. Από τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε ο τηλεοπτικός μαραθώνιος του σταθμού με αναλύσεις και σχολιασμό της επικαιρότητας από το στούντιο και το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού. 

Στις 7 το απόγευμα, σε απευθείας αναμετάδοση με τους αθηναϊκούς σταθμούς, μεταδόθηκαν τα exit polls για να ξεκινήσουν αμέσως μετά, 

οι απευθείας συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων στο κέντρο της πόλης.

Δημοσιογράφοι και παράγοντες της τοπικής πολιτικής σκηνής, πήραν το λόγο για να σχολιάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, που ώρα με την ώρα διαμορφωνόταν μέχρι την εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος από τη Singular Logic.

Η ροή των αποτελεσμάτων σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο και στη συνέχεια η ροή της σταυροδοσίας των υποψηφίων βουλευτών σε όλη την Ήπειρο, απασχόλησε μεγάλο μέρος της ζωντανής ροής του σταθμού, με συνεχείς συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα, ενώ απευθείας μεταδόθηκαν και οι δηλώσεις των Αλ. Τσίπρα και Κυρ. Μητσοτάκη.

Στο στούντιο του σταθμού βρέθηκαν για να μιλήσουν για το εκλογικό αποτέλεσμα, κατά σειρά οι Φ. Φίλιος, Αλεξ. Λάμπρου, Ιωαν. Γιαννακάκης, Τ. Γκίκας, Στεφ. Ντόβας, Αντ. Κορτζή, Κων. Μπασιούκας, Μιχ. Κασσής, Χρ. Μαντάς, Μαρ. Κεφάλα, Μερ. Τζούφη, Σωτ. Ζαρπαλάς, Κων. Δαρδαμάνης, Γ. Στέφος και Ολ. Νάσση.

Από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων μίλησαν οι Θεοδ. Τζαρούχης, 

Χ. Λαζάνης, Σπ. Κωνσταντόπουλος, Στ. Καλογιάννης και Γ. Αμυράς, από το εκλογικό του ΣΥΡΙΖΑ, οι Χρ. Μαντάς, Μερ. Τζούφη, Κων. Τζιόβας, Αρ. Σπέγγος, από το εκλογικό του ΚΙΝ.ΑΛ, ο Χ. Λιούρης, η Κατερ. Σαραντοπούλου, ο Αλκ. Λάνταβος και ο Μ. Βαβάτσικος και από το εκλογικό του ΚΚΕ, η Χριστ. Τουλκιαρίδου.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση μίας ακόμη τηλεοπτικής εκλογικής βραδιάς στο ITV, εργάστηκε το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού με τους Βλ. Ντόκα, Φιλ. Καραμήτσο, Ελ. Στάμου, Ελ. Μακρογιάννη, Β. Λούπα και Αλ. Παπαδόπουλο, ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Χρ. Γρίβα στη μετάδοση της ροής των αποτελεσμάτων.

Τίποτε από τα παραπάνω δε θα είχε βγει στον αέρα, χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά του τεχνικού επιτελείου του σταθμού, με επικεφαλής τον Τόλη Κιόχο και ακόμη τους Δημ. Βασάκο και Δημ. Δόση στο control, και τους εικονολήπτες Δημ. Καψάλη, Γ. Παππά και Λ. Σιάμπαλη.

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου