Αθλητικά

Από μία κλωστή κρέμεται το μέλλον της κατηγορίας

Off

Με το… ακουστικό στο αυτί περιμένουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα 2 να πληροφορηθούν τις προθέσεις ή εν τέλει και τις δυνατότητες της ΕΡΤ, όπως αυτές προκύπτουν από τα πραγματικά δεδομένα, για την κάλυψη των τηλεοπτικών συμβολαίων της νέας χρονιάς. Περίπτωση να ισχύσουν οι διαβεβαιώσεις της προηγούμενης κυβέρνησης και της διοίκησης της ΕΡΤ προκειμένου να ολοκληρωθεί η αναδιάρθρωση, δεν υφίσταται προφανώς, μόνο που κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσο βαθιά θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Ήδη χθεσινές πληροφορίες και σχετικές διαρροές αναφέρουν, ότι για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα 2 το ανώτερο εγγυημένο ποσό από την ΕΡΤ φτάνει τις 250.000 ευρώ έναντι των 800.000 ευρώ που υποτίθεται ότι εξασφάλιζε η αρχική συμφωνία!

Αν ισχύει η πληροφορία αυτή και το ποσό, τότε είναι αυτονόητο, ότι καμία σχεδόν ομάδα δεν πρόκειται να αντέξει οικονομικά, ωστόσο αυτό που ενδιαφέρει τον ΠΑΣ είναι να εξασφαλιστεί και να εφαρμοστεί μία ακόμη καλύτερη συμφωνία, αφού οι Γιαννιώτες είναι η ομάδα που «πλήρωσε» περισσότερο από κάθε άλλη, τις εμπνεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην υφ. Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη. Και υποχρεώθηκαν να συμφωνήσουν στην αναδιάρθρωση με τους (εκβιαστικούς) όρους της Πολιτείας και υποβιβάστηκαν με το γνωστό τρόπο και βρέθηκαν στη μικρότερη κατηγορία, με μία συμφωνία για εγγυημένο τηλεοπτικό συμβόλαιο, που δεν τηρείται. 

 

Σήμερα η παρουσίαση Γιαννίκη

Περισσότερες ίσως λεπτομέρειες και για τις συζητήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και για το τι πραγματικά ισχύει, όπως και για το ποια είναι η κατάσταση στα οικονομικά του ΠΑΣ, θα αναφερθούν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Γ. Χριστοβασίλη, που θα παρουσιάσει τον νέο τεχνικό του ΠΑΣ Αργ. Γιαννίκη.

Οι παίκτες του ΠΑΣ επέστρεψαν από χθες στη βάση τους και ξεκίνησαν να περνούν σταδιακά από τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. 

Η «πρώτη» της ομάδας θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, πιθανότατα με ώρα έναρξης στις 18.30 και μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει μία «προπόνηση επίδειξης», ανοιχτή για τους φιλάθλους, στην οποία θα πάρουν μέρος όλοι οι παίκτες του ρόστερ.

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου