Αθλητικά

Ραντεβού για του χρόνου δίνει το Ηπειρωτικό Rally

Off

Ικανοποίηση επικρατεί στον απόηχο του φινάλε στο Ηπειρωτικό Rally την Κυριακή αφού αποδείχτηκε ότι αποτελεί πλέον πόλο έλξης και για τους θεατές και τους φίλους του αυτοκινήτου, αλλά και για υψηλού επιπέδου πληρώματα.

Στο αγωνιστικό μέρος νικητές του αγώνα ήταν οι Αναπολιοτάκης Γιώργος και Τσιούκας Θανάσης που συμμετείχαν με ένα Ford Fiesta R5 της κατηγορίας C1/R5, 2οι τερμάτισαν οι Τσολακίδης Σωκράτης και Δήμος Χάρης με ένα Skoda Fabia R5 της κατηγορίας C1/R5, ενώ 3οι οι Καμπύλης Παναγιώτης – Σταμέλος Σταύρος με ένα Skoda Fabia S2000 της κατηγορίας C1/S2000. Στις άλλες κατηγορίες:

Νικητές στην κατηγορία F2 οι Κτιστάκης Δημήτρης – Κτιστάκης Εμμανουήλ, ένα από τα πολλά πληρώματα από την Κρήτη που συμμετείχαν στον αγώνα μας, με Peugeot 306 S16 της κατηγορίας C3/E11, 2oι οι Αυγερόπουλος Χρήστος  – Γιαβάσης Στράτος με ένα Peugeot 106 S16 της κατηγορίας C5/A6 και 3οι οι τοπικοί Παπαδιώτης Δημήτρης – Οικονόμου Γιάννης με ένα Renault Clio 16s Williams της κατηγορίας C3/E11. 

1o πλήρωμα από τα Ιωάννινα τερμάτισε ο Παπαχρήστος Κωνσταντίνος – Λάππας Χρήστος με ένα Mitsubishi Lancer Evo IX της κατηγορίας C2/N4, 2o τοπικό πλήρωμα οι Αντωμίου Αντώνης – Πετρόπουλος Νίκος, επίσης με ένα Mitsubishi Lancer Evo IX της κατηγορίας C2/R4 και 3οι Παπαδιώτης Δημήτρης – Οικονόμου Γιάννης με ένα Renault Clio 16s Williams.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τα 43 πληρώματα που πήραν εκκίνηση στον αγώνα μας για την συμμετοχή τους, τους θεατές που βρέθηκαν στην εκκίνηση, αλλά και στο βουνό για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά και τους εθελοντές και ανθρώπους της οργάνωσης που φρόντισαν τις λεπτομέρειες για να μπορέσει να γίνει το 25ο Ηπειρωτικό Rally. Εμείς αυτό που υποσχόμαστε είναι ότι οι ετοιμασίες για το 26ο Ηπειρωτικό Rally έχουν ήδη ξεκινήσει και δίνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛΕΤΑ.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου