Επικαιρότητα

Αναγκαίοι οι 47 νέοι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα

Off

Επιβεβαιώνει εμμέσως την πιθανότητα να δημιουργηθούν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων, η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών.

Προς το παρόν, η αποκομιδή των απορριμμάτων εκτελείται κανονικά, βάσει του καθορισμένου προγράμματος και χωρίς καθυστερήσεις ή άλλα προβλήματα. Αυτή είναι η ανεπίσημη τοποθέτηση της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών σχετικά με την προειδοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ιωαννίνων, το μεσημέρι της Πέμπτης, ότι το αμέσως επόμενο διάστημα, θα προκύψουν αναπόφευκτα προβλήματα με την αποκομιδή των απορριμμάτων. Εμμέσως όμως διευκρινίζεται, ότι μπορεί να προκύψει πρόβλημα, εάν δεν αντιμετωπιστούν σύντομα κάποιες συγκεκριμένες παράμετροι.

Η ενημέρωση που παρείχε το ΔΣ του Συλλόγου αφορούσε στην πιθανότητα πρόκλησης προβλημάτων στην αποκομιδή, εφόσον ξεκινήσει η χορήγηση των θερινών αδειών στο προσωπικό της υπηρεσίας και ενώ ακόμη δεν έχουν αναλάβει υπηρεσία οι 47 νέοι, μόνιμοι εργαζόμενοι.

Η απάντηση της υπηρεσίας και του δήμου Ιωαννιτών, δόθηκε άτυπα και επιβεβαιώνει εμμέσως την προειδοποίηση και το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού σημειώνεται μεν, πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό ζήτημα, όμως μπορεί να προκύψει εάν συντρέξουν δύο παράμετροι. Η πρώτη έχει να κάνει με τη διαδικασία πρόσληψης των 47 νέων εργαζόμενων και η δεύτερη με τη διαδικασία πρόσληψης των εργαζόμενων με σύμβαση διάρκειας 8 μηνών, μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας.

«Αν δεν ολοκληρωθεί σύντομα η πρώτη γραφειοκρατική διαδικασία και δεν υπογραφούν έγκαιρα οι προσλήψεις για την Κοινωφελή, τότε μπορεί να δημιουργηθεί αυτό το ζήτημα», αναφέρουν πηγές της δημοτικής αρχής. 

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ