Τελευταία Νέα

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 09:57
Τελευταία Ενημέρωση: 17 Δεκεμβρίου 2014
Επικαιρότητα

Γιορτές με στήριξη της τοπικής αγοράς

Off

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων συνεισφέρει και αυτό στην εορταστική ατμόσφαιρα και πέραν της συμμετοχής και υποστήριξής του στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Ιωαννίνων διοργανώνει δικές του εορταστικές εκδηλώσεις στα Γιάννενα, το Μέτσοβο και την Κόνιτσα.
Οι εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου περιλαμβάνουν μουσικές συναυλίες στους εμπορικούς δρόμους των Ιωαννίνων, του Μετσόβου και της Κόνιτσας με κλασσικά, ροκ και λαϊκά συγκροτήματα, DJ sets με διαχρονικές ελληνικές και ξένες επιτυχίες, διανομή δώρων σε μικρά παιδιά από τον Αη Βασίλη και τους βοηθούς του, happenings με ξυλοπόδαρο, ενώ θα προσφέρεται στις εκδηλώσεις και κρασί τοπικών παραγωγών.
Σκοπός του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων είναι να προσφέρει το δικό του μερίδιο στην ψυχική ανάταση των κατοίκων της πόλης και των περιφερειακών Δήμων μας, ώστε να; ζήσουν όλοι οι συμπολίτες μας το εορταστικό κλίμα των ημερών, όπως σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα. Προτρέπει δε τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας να κάνουν τις αγορές τους στα τοπικά καταστήματα τα οποία προσφέρουν στην τοπική μας οικονομία και δίνουν δουλειές σε χιλιάδες συμπολίτες μας.
Μέσα στο πνεύμα των ημερών, η αλληλεγγύη και η αμοιβαία βοήθεια ας σηματοδοτήσουν τη δική μας αντίσταση στην οικονομική και κοινωνική κρίση, καταλήγει το κάλεσμα.

 

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ