Αθλητικά

«Φιλική» προσγείωση στην πραγματικότητα

Off

Ως προσγείωση στην πραγματικότητα θα μπορούσε να θεωρηθεί το φιλικό του ΠΑΣ με τη Βέροια το Σάββατο. Τόσο το σκορ (1-1) όσο και η εμφάνιση έδειξαν ότι θα χρειαστεί κι άλλη δουλειά για την πρώτη του πρωταθλήματος, κάτι βέβαια που είναι λογικό για το στάδιο της προετοιμασίας. Απλώς είχαν καλλιεργήσει διαφορετικές εικόνες τα φιλικά με τη Λάρισα και τον Παναιτωλικό. Αυτό που κυρίως φάνηκε ως αδυναμία ήταν ότι δεν μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι η ομάδα προς όφελός της.

Αρχικά έπαιξαν οι Περιστερίδης, Οικονομόπουλος, Σκόνδρας Πανουργιάς, Μπουκουβάλς, Κάστρο, Καρτάλης, Ξύδας, Ελευθεριάδης, Ράντοβατς και Κρίζμαν. 

Στην επανάληψη κάτω από τα δοκάρια μετά το 60’ έπαιξε ο Γιαννίκογλου, ενώ συμμετοχή είχαν και οι Αποστολόπουλος, Πήλιος Ζιούλης, Ζώγκος, Σιόντης, Π. Γκαρσία, Νικολιάς Λώλης, Νάουμετς και Παμλίδης.

 «Πιστεύω ότι και στα δύο ημίχρονα αργήσαμε να βρούμε ρυθμό. Από τη μία φάνηκε ότι χάσαμε ρυθμό επειδή ακυρώθηκε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και από την άλλη έπρεπε να ενσωματώσουμε παίκτες που ήρθαν αργά στην ομάδα, όπως ο Κάστρο, ο Σκόνδρας, ο Γκαρσία και κάποια παιδιά που ήρθαν από τραυματισμό. Δεν είχαμε ρυθμό και καλή αξιοποίηση χώρου, είχαμε αργές μεταβιβάσεις πάσας, αργές κινήσεις. Σε κάθε ημίχρονο είχαμε από 10 λεπτά που δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Στο β’ ημίχρονο μου άρεσε που μετά το 1-1 ανεβάσαμε ρυθμό, παίξαμε για λίγο αυτό που θέλαμε, είχαμε κινητικότητα. Καλό το φιλικό απέναντι σ’ έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο και χαίρομαι που έγινε έτσι για να έχουμε το κεφάλι μας προσγειωμένο».

Κι ενώ την Τετάρτη η ομάδα αναμένεται να μάθει και το πρόγραμμα αφού θα γίνει η κλήρωση, θα έχει την ευκαιρία για δοκιμές σε δύο ακόμα φιλικά, το Σάββατο με την Παναχαϊκή και την Κυριακή με τον Καραϊσκάκη από την Άρτα.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου