Επικαιρότητα

Ώθηση στην οδική σύνδεση Τρικάλων – Άρτας

Off

Το πράσινο φως, για την ένταξη προς χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας του έργου της κατασκευής του δρόμου από την περιφερειακή οδό Τρικάλων έως τη γέφυρα του Καραβόπορου, άναψε το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, μετά την εισήγηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. Το έργο είναι προϋπολογισμού 23.052.500 ευρώ και περιλαμβάνει την κατασκευή νέας γέφυρας δυο λωρίδων κυκλοφορίας στη θέση Καραβόπορος. 

«Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας δρομολογούμε την υλοποίηση ενός σημαντικού οδικού έργου που αναμένεται να ολοκληρώσει το οδικό τμήμα της Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας. Είναι ένα έργο ουσίας και χρήσιμο για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων. Είναι ένα έργο που θα δώσει και θέσεις εργασίας στην περιοχή και χρήμα στην τοπική οικονομία» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Τεχνικό αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή τμήματος της Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας και συγκεκριμένα του οδικού τμήματος από τον ισόπεδο κόμβο με την Περιφερειακή οδό Τρικάλων έως και τον ισόπεδο κόμβο προς Δροσερό με συνολικό μήκος 1,3km.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ