Εκδηλώσεις

Γνωρίζοντας από κοντά το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Off

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Κύπρο, με φοιτητές από όλο τον κόσμο παρουσίασε την Τρίτη, το απόγευμα, στα Γιάννενα, στο ξενοδοχείο Grand Serai τα προγράμματα σπουδών των Τμημάτων του, τις δυνατότητες μετεγγραφής και συνέχισης σπουδών στο Πανεπιστήμιο, τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, τη στέγαση, τη διαδικασία εισαγωγής, στο πρόγραμμα Erasmus, τις διεθνείς αναγνωρίσεις του Πανεπιστημίου, τα Εξ Αποστάσεως προγράμματα σπουδών, ένα σύνολο δηλαδή από τον κόσμο της γνώσης και της επιστήμης που περιβάλλει.

Πρόκειται για ένα αναπτυσσόμενο ακαδημαϊκό ίδρυμα με έμφαση στην υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και έρευνα και την προώθηση νέων γνώσεων. Έχει ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 301+ πανεπιστήμια παγκοσμίως των Times Higher Education University Ιmpact Rankings.

Έχει αξιολογηθεί από τoν Qs Top Universities (QS StarsTM) με τον υψηλότερο δείκτη «πέντε aστέρια» στους τομείς της Διδασκαλίας, των Εγκαταστάσεων/Υποδομών, της Κοινωνικής Ευθύνης, της Διεθνοποίησης, της Απασχολησιμότητας και της Στήριξης των φοιτητών.

Η ένδειξη του θετικού προσήμου αξιοπιστίας και της διεθνούς αναγνώρισης και αποδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου επισφραγίζεται και από τους δείκτες αξιολόγησής του, όπου σημειώνει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης με έμφαση στη διασύνδεση των προγραμμάτων.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει ανακοινώσει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή υποψηφίων, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020 (έναρξη μαθημάτων 30 Σεπτεμβρίου). 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ