Εκδηλώσεις

Επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Μαιευτικής Κλινικής του Πανεπιστημίου

Off

Με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης 40 χρόνων λειτουργίας της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί η επιστημονική εκδήλωση με τίτλο: «Εξελίξεις και Προοπτικές στην Μαιευτική και Γυναικολογία» από τις 19  έως και τις 22 Σεπτεμβρίου, στα Ιωάννινα στο Ξενοδοχείο Du Lac. 

Η οργάνωση της επιστημονικής εκδήλωσης με επίκεντρο τα θέματα που απασχολούν την ευρύτερη επιστημονική κοινότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας αποτελεί πρωτοβουλία της Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικής και Γυναικολογικής ΒΔ Ελλάδος.

Ο επετειακός χαρακτήρας της εκδήλωσης προσδίδει μία ξεχωριστή σημασία και θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο τρήμερο επιστημονικό πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους σημαντικός αριθμός αξιόλογων ομιλητών από διάφορα πανεπιστημιακά και νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας. Οι εργασίες ξεκίνησαν  την Πέμπτη, με τη διοργάνωση Θεωρητικού και Κλινικού Φροντιστηρίου Υστεροσκόπησης και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου με το Προνοσοκομειακό Φροντιστήριο Μαιευτικής.

Η Επετειακή Εκδήλωση θα λάβει χώρα σε ειδική εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, σήμερα Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου