Αθλητικά

Με χρηστή διοίκηση και σωστή διαχείριση

Off

Ένα κλείσιμο του κύκλου στην Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων «ύστερα από τέσσερα έντονα, κάποιες στιγμές δύσκολα, αλλά πάντα δημιουργικά έτη» κάνει με επιστολή του             ο απερχόμενος πρόεδρος Βαγγέλης Παλατζίδης.

«Βρέθηκα  αρκετές φορές στο όριο της αντοχής μου και δυσκολεύθηκα πολύ να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου, αλλά κατάφερα θεωρώ να διαχειριστώ σωστά τις όποιες δύσκολες καταστάσεις και δεν έδωσα ποτέ το δικαίωμα να εκτεθεί η Επιτροπή Διοίκησης στην τοπική κοινωνία. 

Γνώρισα και συμπορεύτηκα με σπουδαίους και ικανούς συνεργάτες. 

Μέσα από μια δίνη εξελίξεων και αλλαγών, δουλέψαμε για να βελτιώσουμε και εκσυγχρονίσουμε τις εγκαταστάσεις ευθύνης μας. Πετύχαμε πολλά», σημειώνει σε πιο προσωπικό τόνο ενώ για το έργο που παρήχθη αναφέρει: 

«Δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις αθλητικές υποδομές, έχοντας εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο για μια σειρά αναγκαίων έργων συντήρησης και αποκατάστασης στις εποπτευόμενες, από το ΠΕΑΚΙ εγκαταστάσεις. Όλα αυτά είναι πάρα πολλά για να γίνουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Κι όμως, τα καταφέραμε. Η αξία των πραγμάτων που καταφέραμε είναι πολύ μεγαλύτερη, διότι έγινε μέσα σε μια ιστορικά δύσκολη εποχή για την χώρα μας. Μια εποχή λιτότητας, η οποία απαιτεί να κάνουμε πολλά πράγματα με λίγους πόρους. Εδώ και τέσσερα χρόνια δίναμε καθημερινή μάχη να ανακτήσουμε το αυτονόητο. Να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υποδομές μας, να κάνουμε ένα σχεδιασμό για την επόμενη δεκαετία, να κάνουμε παρεμβάσεις με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες άθλησης στα παιδιά μας, τα οποία αξίζουν ένα καλύτερο αύριο». 

«Με χρηστή διοίκηση και σωστή διαχείριση κάναμε τις καλύτερες και περισσότερες παρεμβάσεις και δώσαμε την ευκαιρία στην πόλη των Ιωαννίνων να δει με άλλη προοπτική το αθλητικό της μέλλον.

Κλείνοντας αυτές τις γραμμές, θέλω να καλέσω όλους να βοηθήσουν τη νέα Διοίκηση για το καλό του ΠΕΑΚΙ, της πόλης  και των ανθρώπων που εξυπηρετεί και να ευχηθώ ολόψυχα στα μέλη της καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν», καταλήγει ο κ. Παλατζίδης. 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου