Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 09:44
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιανουαρίου 2015
Αθλητικά

Τα… έψαλε ετεροχρονισμένα σε Χριστοβασίλη ο Καχριμάνης!

Off

Έχοντας βοηθήσει πολλές φορές από τη θέση του, με την ιδιότητα του Περιφερειάρχη και παλαιότερα με αυτήν του Νομάρχη, ο Αλ. Καχριμάνης έχει δώσει διαπιστευτήρια και αποδείξεις για το ενδιαφέρον του για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Αποτέλεσε άλλωστε και ένα από τα πρόσωπα που στήριξαν ενεργά τον Γ. Χριστοβασίλη από την πρώτη μέρα που αυτός ανέλαβε τη διοίκηση του ΠΑΣ.
Διάφορα σύννεφα που εμφανίστηκαν κατά καιρούς στις σχέσεις τους δεν έδειχναν να προμηνύεται καταιγίδα. Αυτή όμως φαίνεται πως δεν μπορεί να αποφευχθεί, εξαιτίας της εμπλοκής πρώην μελών του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, από τα πρώτα χρόνια της διοίκησης Χριστοβασίλη, με ζητήματα φορολογικής φύσης, που άπτονται των ενεργειών ή των παραλείψεων του προέδρου και μεγαλομετόχου του ΠΑΣ.
Λίγες μόλις ημέρες μετά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, όπου έδωσε το παρών σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ και όπου δεν υπήρξε κάποια διαφορετική αντίληψη ή άποψη για τη διοίκηση Χριστοβασίλη, ο Αλ. Καχριμάνης με δήλωσή του, ως φίλαθλος, όπως είπε, και όχι ως Περιφερειάρχης εξαπέλυσε πυρά σε βάρος του μεγαλομετόχου.
Αιτία και αφορμή στάθηκε η δέσμευση προσωπικών λογαριασμών ατόμων που διετέλεσαν μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια και η οποία δέσμευση προέκυψε μετά την επιβολή του προστίμου στην ΠΑΕ από την εφορία για τα ληξιπρόθεσμα χρέη.
Ο κ. Καχριμάνης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έκανε λόγο για «ατυχία» συμπολιτών που ενεπλάκησαν ανιδιοτελώς στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ.
«Ορισμένοι από αυτούς, που έχουν συνδράμει και οικονομικά την πορεία της ομάδας, την οποία χαιρόμαστε για τις επιτυχημένες παρουσίες της στα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα, βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με υποχρεώσεις για τις οποίες δεν ευθύνονται ούτε κατ΄ ελάχιστο,  μόνο και μόνο γιατί είχαν οριστεί από τους μεγαλομετόχους που πέρασαν στον ΠΑΣ Γιάννινα για μικρά διαστήματα ως μέλη του Δ.Σ., χωρίς να έχουν καμία άλλη συμμετοχή παρά να βοηθάνε την ομάδα.
Είναι ανήθικο να ταλαιπωρούνται σήμερα και οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, για αυτό και πρέπει άμεσα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και αποκλειστικός διαχειριστής της,  να αναλάβει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του και να τους  απεμπλέξει  από τις οφειλές προς το Ελληνικό Δημόσιο», τόνισε ο κ. Καχριμάνης για να προσθέσει πως δεν αποτελεί μόνο ενδιαφέρον του ιδίου ή των προσώπων, να βρεθεί μία λύση στην υπόθεση, αλλά ενδιαφέρει την τοπική κοινωνία.
Πρόσθεσε άλλωστε πως ο πρόεδρος οφείλει να είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις, «να μην αναζητά κάθε περίοδο "εξ ουρανού βοήθεια" για την εξασφάλιση αδειών, βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων κλπ. και να αναλάβει τις ευθύνες του».

Στα χέρια Καχριμάνη 
η πρόταση Πάτση!
Εξίσου όμως μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η αναφορά του Περιφερειάρχη για τις φήμες περί ενδιαφέροντος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Γ. Χριστοβασίλη.
Ο κ. Καχριμάνης τόνισε πως οι πληροφορίες για πρόταση που έγινε στον κ. Χριστοβασίλη επιβεβαιώνονται καθώς στον ίδιο κοινοποιήθηκε, προς ενημέρωσή του πρόταση του δικηγόρου κ. Πάτση.
«Η πρόταση αυτή όπως μου δηλώθηκε είχε αποσταλεί προς την ΠΑΕ με καταληκτική ημερομηνία για απάντηση την Κυριακή 4 Ιανουαρίου. 
Την πρόταση αυτή- η οποία είναι εμπιστευτική- ο κ. Χρηστοβασίλης, ζήτησε να την παραδώσω σε στέλεχος της ΠΑΕ, το οποίο ακόμη αναμένω. 
Το ιδιοκτησιακό μέλλον της ΠΑΕ, αφορά ασφαλώς τους μετόχους της», κατέληξε ο κ. Καχριμάνης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου