Επικαιρότητα

Βάρος στα τραπεζοκαθίσματα και τις διαβάσεις ΑμεΑ

Off

Η Δημοτική Αστυνομία έχει δυνατότητες παρέμβασης ώστε να γίνει πιο εύρυθμη η λειτουργία της πόλης. Κι αυτός είναι και ο στόχος της δημοτικής αρχής.

Για το σκοπό αυτό και για τον καθορισμό των προτεραιοτήτων για το επόμενο διάστημα, έγινε χτες σύσκεψη με τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας παρουσία του Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος κατέστησε σαφές ότι όλοι οι πολίτες και οι επιχειρηματίες πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα ώστε να μην υπάρχει καμία υποψία διάκρισης ή μεροληψίας.

Ζήτησε από την Δημοτική Αστυνομία να συμβάλλει με συστάσεις κυρίως προς τους επιχειρηματίες για την ορθή εναπόθεση των απορριμμάτων ώστε να βελτιωθεί η εικόνα ειδικά σε ορισμένα σημεία της πόλης όπου παρατηρείται έντονη τουριστική κίνηση.

Παράλληλα, θα δοθεί βαρύτητα στους πεζοδρόμους και την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων ώστε να μην καταλαμβάνεται η διάβαση για άτομα με αναπηρίες ενώ θα πρέπει να τηρείται το ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων.

Τέλος, ο κ. Ελισάφ ζήτησε την εντατικοποίηση της προσπάθειας της δημοτικής αστυνομίας για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων στην πόλη, ειδικά εκείνων που προκαλούνται από διπλοπαρκαρίσματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Του ΦΙΛΗΜOΝA ΚΑΡΑΜΗΤΣΟY

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου