Αθλητικά

Αναζητά αντίπαλο για φιλικό

Off

Στο γήπεδο επέστρεψαν χθες οι παίκτες του ΠΑΣ, που αξιοποίησαν το τριήμερο ρεπό που είχαν για να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν όχι τόσο από την ένταση του πρωταθλήματος που καλά – καλά δεν άρχισε, όσο από την ψυχική κόπωση των τριών και πλέον μηνών, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το χειρότερο όμως είναι, ότι δε διαφαίνεται άμεσα λύση στον ορίζοντα, αφού η προοπτική επανέναρξης του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο απομακρύνεται συνεχώς και περισσότερο.

Αύριο Πέμπτη, θα συνεδριάσει η διοργανώτρια αρχή προκειμένου να εξετάσει τις προτάσεις που έχει για την παραγωγή των τηλεοπτικών αναμετρήσεων της κατηγορίας, αλλά όλα συγκλίνουν πως οι συνθήκες δεν είναι ώριμες για να ληφθούν αποφάσεις, άμεσης επανέναρξης του πρωταθλήματος. 

Έτσι, στον ΠΑΣ αναζητούν έναν αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι το Σάββατο ή την Κυριακή, με προσανατολισμό και στις ομάδες της Σούπερ Λίγκα, αφού το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Παναιτωλικός, Λάρισα και Βόλος είναι οι επικρατέστερες ομάδες για κάποια φιλική αναμέτρηση, ωστόσο το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο. 

Αν πάντως δεν ευδοκιμήσει η προσπάθεια αυτή, τότε ο ΠΑΣ θα αναζητήσει ομάδα μικρότερης κατηγορίας για φιλικό.

 

Επιστροφή Ξύδα

Αν πάντως το πρωτάθλημα δεν αρχίσει αυτό το Σαββατοκύριακο, τότε ο Γιαννίκης θα έχει ένα πλεονέκτημα ακόμη, αφού ο Ξύδας αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μετά το βαρύ διάστρεμμα και να είναι στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι στη Λιβαδειά. Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος έχει θετικό αντίκτυπο και στις δικές τους περιπτώσεις, καθώς θα χάσουν λιγότερα παιχνίδια από αυτά που υπολογιζόταν αρχικά, μέχρι την επιστροφή τους.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου