Αθλητικά

Βάση ανάπτυξης για την ξιφασκία

Off

Με τη συμμετοχή 250 και πλέον αθλητών ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι αγώνες ξιφασκίας που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Τμήμα Ξιφασκίας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ήταν το Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας εφήβων – νεανίδων το Σάββατο και οι αγώνες ανάπτυξης παμπαίδων – παγκορασίδων, που έγιναν την Κυριακή σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα που ανέδειξε και την ομορφιά του αθλήματος, αλλά και το ταλέντο που υπάρχει στις μικρότερες ηλικίες, όπως σημείωσε ο υπεύθυνος του Τμήματος και προπονητής Ανδρέας Καραμάνης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής και εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας στους αγώνες Πέτρος Τσόκας έπλεξε το εγκώμιο των διοργανωτών, στάθηκε στην εξαιρετική προετοιμασία για τη διοργάνωση κυρίως όμως στις προοπτικές για την ανάπτυξη και διάδοση της ξιφασκίας σε τοπικό επίπεδο, μετά και την απόκτηση των νέων ιδιόκτητων, υπερσύγχρονων και πρωτοποριακών εγκαταστάσεων του Τμήματος Ξιφασκίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ακόμη πρόσθεσε, ότι στόχος της Ομοσπονδίας στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της προγραμματισμού για το άθλημα είναι η αποκέντρωση των διοργανώσεων και η επιτυχημένη διεξαγωγή του διημέρου στα Γιάννενα αποτελεί το εφαλτήριο για την ανάθεση ακόμη μεγαλύτερων διοργανώσεων ξιφασκίας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου