Επικαιρότητα

Ολλανδικό ενδιαφέρον και για φυσιολατρικές διαδρομές

Off

Αντιπροσωπεία ολλανδικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο συνάντησε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης. 

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι E.Termont και P. Lambrechtse, Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας αντίστοιχα της Royal Dutch Walking Association (RDWA) και Α. Kostas Διευθυντής του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Ολλανδίας (OAD).

Η ολλανδική αντιπροσωπεία, έχει επισκεφθεί το σύνολο σχεδόν της Ηπείρου, επιδιώκοντας εκτός της αύξησης των συμπατριωτών τους που επισκέπτονται ήδη τα παράλια της Ηπείρου και την ένταξη στα τουριστικά τους προγράμματα και των περιπατητικών και γενικά των φυσιολατρικών διαδρομών.

Ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης, υπογράμμισε πως η Ολλανδία είναι μια από τις χώρες στόχους της Ηπείρου για την προσέλκυση τουριστών, στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις κάτι που θα επαναληφθεί μελλοντικά  με την προσθήκη νέων εναλλακτικών μορφών τουρισμού. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη συμφωνία να υπάρχει απευθείας  επικοινωνία μεταξύ Περιφέρειας και των Οργανισμών που εκπροσωπούν, προκειμένου να διευκολύνονται οι πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε επίσης η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Ιουλία Μαρκούλα. 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ