Αθλητικά

Σε ρυθμούς Απόλλωνα και χειμώνα ο ΠΑΣ

Off

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι παίκτες του ΠΑΣ μετά το διήμερο ρεπό που είχαν από τον Γιαννίκη για να ξεκουραστούν και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Πόντου. Απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας που δεν έχει ξεκολλήσει από το -6, λόγω της τιμωρίας που κουβαλά από την περσινή περίοδο, ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα περιθώριο βαθμολογικής απώλειας εντός έδρας, ειδικά μετά την ισοπαλία που παραχώρησε στον Εργοτέλη. 

Η αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη και αυτό προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του και ο Αργ. Γιαννίκης, τονίζοντας, ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης ή υποτίμησης του αντιπάλου.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, κάτι που αναμένεται και σήμερα, με τον καιρό να αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση από την Πέμπτη.

Στη διάθεση του Γιαννίκη θα είναι όλοι οι παίκτες πλην των τραυματιών Σεργκερασβίλι και Ελευθεριάδη, που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και το ατομικό τους πρόγραμμα.

Οι παίκτες που έλαβαν μέρος στην προπόνηση, μετά την προθέρμανση είχαν ασκήσεις ενεργοποίησης και δύναμης και στη συνέχεια διπλά παιχνίδια τακτικής.

Επόμενη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές σήμερα στις 12 στο ΠΕΑΚΙ.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου