Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 06:52
Τελευταία Ενημέρωση: 12 Νοεμβρίου 2019
Αθλητικά

Διαμαρτυρία της Α1 γυναικών στην ΕΡΤ

Off

Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ απέστειλαν οι ομάδες μπάσκετ γυναικών της Α1 Εθνικής κατηγορίας, ζητώντας την απεμπλοκή της κατηγορίας από τα δικαιώματα που έχει εξασφαλίσει η ΕΡΤ εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν τα αξιοποιεί. Για την ακρίβεια, η ΕΡΤ δεν έχει μεταδώσει κανένα παιχνίδι πέρυσι και φέτος, δεν καλύπτει ούτε καν ειδησεογραφικά το πρωτάθλημα, ενώ και στην «Αθλητική Κυριακή» δε γίνεται η παραμικρή αναφορά στα αποτελέσματα της αγωνιστικής. Έτσι, οι ομάδες της Α1 μπάσκετ γυναικών απέστειλαν την σχετική επιστολή διαμαρτυρίας στην οποία αναφέρουν:

«Τα σωματεία της Α1 γυναικών διαμαρτύρονται έντονα για την απόλυτη απαξίωση του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Α1 γυναικών παρότι η εταιρεία σας έχει από πέρυσι τα αποκλειστικά δικαιώματα τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων.

Στο διάστημα αυτό δεν υπήρξε καμία κάλυψη γεγονότων από μέρους σας ούτε καν αναφέρονται τα αποτελέσματα της τρέχουσας αγωνιστικής από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ή όποιες εκπομπές της επιχείρησης .

Παρακαλούμε όπως απεμπλακούμε ως σωματεία της ΕΟΚ από την όποια συμφωνία και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους σας να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο μεταδόσεων, σε ένα αναβαθμισμένο προϊόν με σημαντικές επενδύσεις και τρεις αλλοδαπές αθλήτριες ανά σωματείο.

Με μια απεμπλοκή θα υπάρξει η δυνατότητα web κάλυψης των γεγονότων, αφού ήδη κάποιοι σύλλογοι έχουν youtube channel ενώ υπάρχουν και ιντερνετικά κανάλια που ενδιαφέρονται και ήδη την τελευταία διετία κάλυπταν γεγονότα και πρόβαλλαν τους χορηγούς των σωματείων.

Και σε κάθε περίπτωση, εάν παρά ταύτα εξακολουθείτε να θέλετε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, να υπάρξει πρόβλεψη-τροποποίηση, ώστε οι αγώνες που δεν καλύπτονται τηλεοπτικά από το κανάλι σας να υπάρχει η δυνατότητα να προβληθούν μέσω των καναλιών στο youtube.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

ΑΣ ΠΑΟΚ

ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου