Επικαιρότητα

Αποστάσεις από τις επιλογές των στελεχών στην ΠΕΔ

Off

Αποστάσεις από τις επιλογές που έκαναν στελέχη που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς ή ακόμη ειδικότερα στο κόμμα και σε παρατάξεις της αυτοδιοίκησης που ανήκουν στον ίδιο χώρο, πήρε ο γραμματέας της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΚΙΝ.ΑΛ, με αφορμή τη διαδικασία των εκλογών στην ΠΕΔ Ηπείρου.

Ο κ. Λάνταβος ρωτήθηκε εάν τα κομματικά όργανα συμμετείχαν ή παρενέβησαν με κάποιο τρόπο στη διαδικασία, απορρίπτοντας κατηγορηματικά το συγκεκριμένο επιχείρημα, ενώ έκανε λόγο για προσωπικές επιλογές στελεχών που ανήκουν ή προέρχονται από το ΚΙΝ.ΑΛ και εξελέγησαν στη διοίκηση ή στις επιτροπές με την στήριξη της κεντροδεξιάς παράταξης.

«Όπως και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έτσι και στις εκλογές συγκρότησης των οργάνων της ΠΕΔ η Νομαρχιακή δεν ασχολήθηκε, εκτός από τις περιπτώσεις όπου ζητήθηκε η στήριξη. Κανείς δεν πρέπει να χρεώσει στη Νομαρχιακή την οποιαδήποτε προσωπική επιλογή στελεχών, που είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές αλλά και για να δώσουν εξηγήσεις», ανέφερε ο κ. Λάνταβος.

 

Το συνέδριο

Στο ΚΙΝ.ΑΛ στο μεταξύ ετοιμάζονται για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου με βασικό και κυρίαρχο ζητούμενο την απεμπλοκή του κόμματος από την εσωστρέφεια και το κλείσιμο της ανοιχτής πληγής με κόμματα και συνιστώσες να εξακολουθούν να λειτουργούν παράλληλα με το Κίνημα Αλλαγής.

«Το μήνυμα είναι σαφές, οι συνιστώσες θα κάνουν ένα βήμα πίσω και το ΚΙΝ.ΑΛ δύο βήματα μπροστά. Δεν θα υπάρχει δυαρχία, αλλά όποιος ηγείται στο ΚΙΝ.ΑΛ θα είναι αυτοδίκαια και ηγέτης στο ΠΑΣΟΚ. Με τον τρόπο αυτό θα κλείσει μία ανοιχτή πληγή και θα μπούμε σε μία νέα περίοδο», ανέφερε ο κ. Λάνταβος.

Τέλος, με ικανοποιητικό ρυθμό εξελίσσεται η έκδοση των νέων καρτών – μελών του ΚΙΝ.ΑΛ με τη διαδικασία να υπολογίζεται πως θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

 

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου