Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 04:00
Τελευταία Ενημέρωση: 14 Νοεμβρίου 2019
Αθλητικά

Μπαίνουν σε σειρά τα οικονομικά

Off

Δεδομένες και μεγάλες είναι οι δυσκολίες στα οικονομικά των ομάδων της Σούπερ Λίγκα 2, όπως και της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που άντεξε σχεδόν μισό χρόνο, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, άρα και έσοδα, και επιχειρεί να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά της. Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, τις επόμενες ημέρες, η ΕΡΤ θα καταβάλει στις ομάδες της κατηγορίας την πρώτη δόση για τα τηλεοπτικά συμβόλαια, με τον ΠΑΣ να αναμένεται να εισπράξει ποσό 200.000 ευρώ περίπου.

Ανεξάρτητα από το ότι οι υποχρεώσεις είναι πολλές περισσότερες, το βέβαιο είναι, ότι τα χρήματα αυτά θα καλύψουν τρέχουσες υποχρεώσεις, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί σε τέσσερις διμηνιαίες δόσεις.

Μόλις χθες όμως η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ έκανε γνωστό, ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τηρεί κανονικά τη ρύθμιση αποπληρωμής των οφειλών της προς το ΠΕΑΚΙ.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ Π. Κολόκας αναφέρει:

«Η συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σηματοδοτεί μια εποχή εμπιστοσύνης, η οποία πρέπει να διακρίνει γενικώς τις σχέσεις των Αθλητικών Σωματείων της πόλης των Ιωαννίνων, με το ΠΕΑΚΙ. Είναι επωφελές για όλες τις πλευρές να τηρούν τις υποχρεώσεις τους και κυρίως, είναι επωφελές για τον αθλητικό κόσμο και για τους πολίτες των Ιωαννίνων. Το ΠΕΑΚΙ θα σταθεί δίπλα στους συλλόγους της πόλης και στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος αντιπροσωπεύει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της αθλητικής ιστορίας μας».

 

Πρωτάθλημα και για την Κ19

Την 1η Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα των ομάδων Κ19 της Σούπερ Λίγκα 2, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη από τη διοργανώτρια αρχή. Η κλήρωση για τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 12.00. 

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:

«Το Πρωτάθλημα Κ19 της SL2 θα ξεκινήσει την 1/12 και θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους και τέσσερις γύρους. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας, θα ακολουθήσουν ημιτελικοί αγώνες χιαστί ανάμεσα στους δυο πρώτους των ομίλων, από όπου θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού και ο Πρωταθλητής.

Η αυλαία στο Πρωτάθλημα K17 της Football League θα ανοίξει επίσης την 1/12 και θα διεξαχθεί σε 3 γύρους που θα ολοκληρωθούν στις 3/5/2020. Θα ακολουθήσουν ημιτελικοί και τελικός αγώνας που θα στέψει τον Πρωταθλητή 2019-2020».

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου