Αθλητικά

«Δεν θα υποτιμήσουμε τον Απόλλωνα»

Off

Το σύνθημα για την κατάκτηση της νίκης στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Πόντου εντός έδρας έδωσε χθες ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο προπονητής του ΠΑΣ που περιμένει σήμερα το ιατρικό επιτελείο να αποφασίσει οριστικά για τη συμμετοχή των Κάστρο και Καρτάλη στην αποστολή της Δευτέρας έστειλε ένα σαφές μήνυμα στους παίκτες του να μην υποτιμήσουν τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας.

Ο Απόλλωνας Πόντου βρίσκεται στο βυθό του βαθμολογικού πίνακα, όπως τόνισε όμως ο κ. Γιαννίκης η βαθμολογία δε λέει και τόσο την αλήθεια, αφού η ομάδα της Καλαμαριάς στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, είχε μεγάλη κατοχή μπάλας και έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Έτσι, ο προπονητής του ΠΑΣ τόνισε πως για κάθε ομάδα που θέλει να φτάσει στο πρωτάθλημα, όπως η ομάδα του είναι σημαντικό να κερδίζει κάθε παιχνίδι αλλά για να το κάνει δεν θα πρέπει να υποτιμά κανέναν αντίπαλο.

«Η απόδοση του Απόλλωνα ανεβαίνει σταδιακά, όπως έχουμε παρακολουθήσει τα παιχνίδια του. Προφανώς αν πηγαίνεις για πρωτάθλημα θέλεις να κερδίσεις τα παιχνίδια. Έχουμε αποκτήσει την αυτοπεποίθηση να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο, όμως το χειρότερο θα ήταν να υποτιμήσουμε τον Απόλλωνα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Οι δυσκολίες 

του πρωταθλήματος

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Γιαννίκης αναφέρθηκε στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας αλλά και στην εικόνα που έχει αποκομίσει από τις μέχρι στιγμής αγωνιστικές για το επίπεδο του πρωταθλήματος. 

«Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας, να κερδίσει τα παιχνίδια που είναι στο χέρι της. Το τι κάνουν οι αντίπαλοι δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε. Είναι προφανές ότι θα υπάρξουν και βαθμολογικές απώλειες γιατί η κατηγορία έχει σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και αυτό που τους ζητάμε είναι να βάλουν κάτω από την ομάδα τον εαυτό τους. Εάν άλλωστε πετύχει η ομάδα, θα είναι κερδισμένοι και οι παίκτες. Στα Χανιά ήμασταν από την αρχή μέχρι το τέλος σοβαροί και δεν δεχθήκαμε καμία φάση. Είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να αποκτήσει σε λίγους μήνες νοοτροπία νικητή και αυτό το είδαμε στη Λιβαδειά όπου ενώ η εντολή ήταν να βγούμε μπροστά και να εκμεταλλευθούμε το τρανζίσιον, όμως οι παίκτες οπισθοχωρούσαν», σημείωσε.

Ο Καρτάλης υποφέρει από αιμάτωμα στη γάμπα, ο Κάστρο εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο ενώ σίγουρα εκτός από το παιχνίδι της Δευτέρας είναι ο Πανουργιάς με θλάση στον προσαγωγό.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου