Επικαιρότητα

Πράσινο και εθελοντισμός στα Λιθαρίτσια

Off

Με την παρουσία του εμπνευστή και συνιδρυτή του εθελοντικού δικτύου Let’s do it Greece Νίκου Κιούση φυτεύτηκε συμβολικά στο Πάρκο Λιθαρίτσια μία ελιά για να ριζώσει μαζί της η ιδέα του εθελοντισμού και η ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος. 

«Η προστασία του περιβάλλοντος είναι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιείται μία σειρά δράσεων με στόχο να διαμορφωθεί περιβαλλοντική κουλτούρα», τόνισε σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας.

Έκανε γνωστό ότι σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης ενημερώθηκαν το τελευταίο διάστημα στα Κέντρα του Φορέα πάνω από 500 μαθητές ενώ τις τελευταίες ημέρες από το Κινητό Κέντρο Ανακύκλωσης και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που βρίσκεται στα Λιθαρίτσια πέρασαν πάνω από 800 μαθητές. Η κινητή μονάδα θα παραμείνει στο Πάρκο μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο Νίκος Κιούσης ευχαρίστησε το Δήμο Ιωαννιτών για την συνεργασία: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με σκοπό να ομορφύνουμε τις γειτονιές μας. Το Let’s do it μεγαλώνει και ενισχύεται και τον Μάιο θα είμαστε πιο δυνατοί για να υλοποιήσουμε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος», ανέφερε στις δηλώσεις του. 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου