Επικαιρότητα

Μέχρι την Παρασκευή οι εκλογές των Οικοδόμων

Off

Ξεκίνησαν χθες και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο συνδικάτο οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ιωαννίνων.

Οι εκλέκτορες έχουν δικαίωμα ψήφου από σήμερα Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή και μπορούν να το ασκούν στο Εργατικό Κέντρο από τη 1 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ με τον Θανάση Νάκο να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής και ενίσχυσης του Σωματείου στα μέλη του.

Τα αιτήματα άλλωστε όπως ανέφερε του κλάδου παραμένουν διαχρονικά τα ίδια και αναφέρονται στη διασφάλιση καλύτερων συνθηκών εργασίας, σε ενίσχυση της κοινωνικής ασφάλισης, και σε υπογραφή της κλαδικής σύμβασης με πρόβλεψη αυξήσεων στους μισθούς.

Ωστόσο ο κ. Νάκος παραδέχθηκε ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται και στην περιοχή των Ιωαννίνων ανάκαμψη στην οικοδομική δραστηριότητα, διαχωρίζοντας όμως το χαρακτηριστικό αυτό από τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων.

«Γίνονται έργα και υπάρχει ανάκαμψη, όμως τα έργα που γίνονται ενισχύουν και αφορά τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και όχι τα λαϊκά και εργατικά στρώματα. Εμείς επιμένουμε ότι χρειάζονται έργα για την αντισεισμική και την αντιπλημμυρική θωράκιση των περιοχών, για να μην έχουμε φαινόμενα όπως αυτά που ζούμε τις τελευταίες ημέρες», τόνισε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου