Επικαιρότητα

Ουσιαστικό περιεχόμενο στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια

Off

Οι προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, οι παραγωγικές επενδύσεις και η εξωστρέφεια θα αποτελέσουν τη βασική θεματική της διευρυμένης σύσκεψης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιείται το προσεχές Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στα Γιάννενα.

Η διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή του και σε αυτήν αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της χώρας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης και του ΕΒΕΑ Κων. Μίχαλο.

Η δεύτερη ομιλία στην κεντρική εκδήλωση θα γίνει από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημ. Δημητρίου το πρωί του Σαββάτου με αντικείμενο τον ρόλο των Επιμελητηρίων στην περιφερειακή ανάπτυξη.

«Το πιο σημαντικό είναι ο σχεδιασμός για την επόμενη δεκαετία για τα Γιάννενα και την Ήπειρο, ώστε να αξιοποιήσουμε τους τρεις βασικούς πυλώνες που είναι ο τουρισμός, η αγροδιατροφή και οι νέες τεχνολογίες», σημείωσε ο κ. Δημητρίου.

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου.

 

Παράλληλες εκδηλώσεις

Μία ημέρα πριν, την Παρασκευή στις 19.30 στη Δημοτική Πινακοθήκη το Επιμελητήριο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών εγκαινιάζουν τη περιοδική έκθεση σατιρικών χαρτών του Καθηγητή Παν. Σουκάκου. Την ίδια επίσης ημέρα στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Πάργης, την οποία ανέλαβε να στολίσει για τα Χριστούγεννα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου