Επικαιρότητα

Με επιτυχία το ιατρικό συνέδριο στην Κόνιτσα

Off

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Κόνιτσα το 2ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο για τα «Μεταβολικά νοσήματα από τον Ιπποκράτη έως σήμερα», που διοργάνωσε η Εταιρεία Διάδοσης Ιπποκρατείου Πνεύματος, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων». 

Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν ο Ενδοκρινολόγος – Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δημήτριος Κιόρτσης και ο Διευθυντής Γ’ Παθολογικής Κλινικής & Υπεύθυνος του Διαβητολογικού Κέντρου Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας  – Πειραιά  Σταύρος Μπούσμπουλας. 

Το συνέδριο διήρκεσε τρεις ημέρες και συμμετείχαν ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων με επιστημονικές παρουσιάσεις σε ποικίλα, ενδιαφέροντα θέματα. 

Στην τελετή έναρξης απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας και ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πλήθος πολιτών, ενώ την εκδήλωση έναρξης πλαισίωσε ο Χορευτικός Όμιλος Κόνιτσας με παραδοσιακούς χορούς από την περιοχή της Κόνιτσας.  

Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στους διοργανωτές και συνέδρους. Ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον αξιόλογο συντοπίτη ιατρό – επιστήμονα Σταύρο Μπούσμπουλα, που αποτελεί ψυχή του συνεδρίου και αγωνίζεται πάντα για τον τόπο μας, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου