Επικαιρότητα

Δέσμευση δημάρχου για βελτιώσεις των υποδομών

Off

Τη δημόσια δέσμευση, ότι το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ο δήμος Ιωαννιτών με τις τεχνικές του υπηρεσίες και το εργοτάξιο, θα προχωρήσει σε στοχευμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση των υποδομών στη Λαϊκή Αγορά Αγίας Μαρίνας ανέλαβε ο δήμαρχος της πόλης. 

Ο κ. Ελισάφ, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.κ Αρλέτο και Πήχα, και τον Γενικό Γραμματέα του δήμου κ. Ζωγράφο επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου τη Λαϊκή της Αγίας Μαρίνας, σε μία έτσι κι αλλιώς δύσκολη μέρα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Ωστόσο, οι συνθήκες που επικρατούν καθημερινά στη Λαϊκή και για τους παραγωγούς και για τους καταναλωτές δεν είναι και πολύ διαφορετικές από αυτές του Σαββάτου, με τις υποδομές να θυμίζουν τα Γιάννενα του… μεσοπολέμου.

Ο κ. Ελισάφ είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στη Λαϊκή, να συζητήσει με τους παραγωγούς και με καταναλωτές, αλλά να δει παράλληλα με τα μάτια του τις άθλιες συνθήκες στους χώρους υγιεινής, μέχρι και την ακαταλληλότητα κα επικινδυνότητα για τη δημόσια υγεία, λόγω των στεγάστρων από αμίαντο, που παραμένουν στη θέση τους εδώ και δεκαετίες.

 

Προσφορά Αγάπης

Ο δήμαρχος της πόλης βρέθηκε στη Λαϊκή της Αγίας Μαρίνας όπου πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση προσφοράς και συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, ειδών ατομικής υγιεινής και ρούχων, που διοργάνωσαν από κοινού η Κοινότητα Ιωαννίνων, με τους παραγωγούς της Λαϊκής για την ενίσχυση της Ι.Μ Δουραχάνης. 

Η πρόεδρος της Κοινότητας Ιωαννίνων κα Καραπάνου αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία και μαζί με τον κ. Γκόντα από τους παραγωγούς της Λαϊκής ευχαρίστησαν όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αυτήν την «Προσφορά Αγάπης». 

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου