Εκδηλώσεις

ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ Εορταστική ατμόσφαιρα στο Πανηπειρωτικό

Off

Εορταστική ατμόσφαιρα δημιούργησε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στους χώρους του Πανηπειρωτικού και τη Φιλαρμονική του Δήμου, στην εκδήλωση που ετοίμασαν το απόγευμα της Παρασκευής για την επίσημη φωταγώγηση του δέντρου που έχει στηθεί στη δυτική γωνία του Πανηπειρωτικού, στην είσοδο της πόλης. Από νωρίς το απόγευμα μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλητισμού βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους όπου στεγάζονται όλα τα αθλητικά σωματεία, να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετάσχουν στις επιδείξεις που είχαν προετοιμάσει οι υπεύθυνοί τους. 

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κόλοκας και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της «Δωδώνης», Μιχάλης Παναγιωτάκης, υποδέχτηκαν το κοινό και άναψαν το ύψους 11 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 6.500 λαμπιόνια, ευχόμενοι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένες γιορτές σε όλους.

«Σε συνεργασία με τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ διοργάνωσε μια αθλητική και ταυτόχρονα γιορτινή εκδήλωση στο επίκεντρο της οποίας είναι τα παιδιά. Τέτοιες συνέργειες επιζητούμε και θα προσπαθήσουμε να πετυχαίνουμε συχνότερα για την προαγωγή των αθλητικών ιδανικών προς όφελος όλων μας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κολόκας ευχαριστώντας παράλληλα το Δήμο Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο και ειδικά την πρόεδρό του, Ελένη Ακονίδου, για την παρουσία της Φιλαρμονικής, τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους δρομέων για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και τον κόσμο που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Γοργόλης και ο αντιδήμαρχος, Αριστείδης Παππάς.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου