Χωρίς κατηγορία

Προβληματισμός Γιαννίκη για άμυνα και μεσαία γραμμή

Off

Τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στη διάθεσή του για να καλύψει ένα ακόμη κενό βασικού, που προέκυψε αναπάντεχα και αυτό, αναζητά ο Αργύρης Γιαννίκης ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Καραϊσκάκη στους «Ζωσιμάδες». Το ενθαρρυντικό και ευχάριστο από τη χθεσινή ημέρα ήταν, πως ο Φάμπρι Κάστρο έβγαλε κανονικά όλη την προπόνηση, χωρίς ενοχλήσεις, κάτι που σημαίνει, ότι υπολογίζεται για την κυριακάτικη αναμέτρηση, έστω κι αν στο χθεσινό «διπλό» αγωνίστηκε με τους «αναπληρωματικούς». 

Μένουν δύο προπονήσεις πριν την αναμέτρηση ώστε να καταλήξει ο κ. Γιαννίκης αν θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον Κάστρο στη μεσαία γραμμή και να μεταθέσει ίσως τον Σιόντη στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Παντελάκη και βάζοντας από την αρχή και τον Πίτου ή εάν θα αφήσει τους Σιόντη και Πίτου στη μεσαία γραμμή, τον Κάστρο στον πάγκο και τον Ζιούλη δίπλα στον Παντελάκη.

Ο Σκόνδρας έκανε ατομικό τρέξιμο χθες, λόγω του τραυματισμού που «κληρονόμησε» στην Κέρκυρα και θα είναι σίγουρα απών από τη μάχη της Κυριακής.

Επίσης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι τραυματίες Νικολιάς, 

Καρτάλης, Γροσδάνης, Ελευθεριάδης και Σεργκελασβίλι. 

Η χθεσινή προπόνηση συμπεριελάμβανε ασκήσεις τακτικής, με τον κ. Γιαννίκη να επιλέγει σε μία από τις ασκήσεις να αμύνεται η μία ομάδα με αριθμητικό μειονέκτημα, ώστε να δίνεται περισσότερη έμφαση στην καλύτερη κάλυψη των χώρων. 

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

 

Θα «παίξει μπάλα» και ο κόσμος

Με δεδομένη την κρισιμότητα και τη δυσκολία του αγώνα της Κυριακής, για τον ΠΑΣ, που γίνονται ακόμη μεγαλύτερες λόγω των πολλών απουσιών, καθίσταται επιτακτική ανάγκη, η ομάδα του ΠΑΣ να έχει τη στήριξη των φιλάθλων της στην αναμέτρηση. 

Η ομάδα βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Κυριακής και τα άλλα αποτελέσματα, θα παραμείνει σε αυτήν, αφού έχει διαφορά τεσσάρων πόντων από τους δεύτερους, όμως ήδη έχει δημιουργηθεί μία καλή μαγιά, ώστε οι φίλαθλοι του ΠΑΣ, να αρχίσουν να επιστρέφουν στους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΣ και η αναμέτρηση της Κυριακής προσφέρει μία τέτοια ευκαιρία.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.00 ώρα που μόνο απαγορευτική δεν είναι για τους χειμερινούς μήνες, ενώ υπάρχει πάντα και το έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού κοντράρονται ο πρώτος με έναν από τους τρεις δεύτερους στη βαθμολογία.

Στον ΠΑΣ πάντως περιμένουν με ενδιαφέρον και τη σημερινή αναμέτρηση στην Πάτρα μεταξύ Παναχαϊκής – Απόλλωνα Σμύρνης, που προέρχεται από δύο σερί ήττες, έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και τα περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια, είναι ανύπαρκτα.

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ