Αθλητικά

Μία νέα χρονιά με πολλές προοπτικές

Off

Μία μικρή γιορτή για τα παιδιά που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις του την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και για εκείνα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων, αποτέλεσε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ΑΟΙ το απόγευμα της Κυριακής. 

Η ομάδα ανδρών του ΑΟΙ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία για μία ακόμη χρονιά στη Β΄ Εθνική, βρίσκεται αήττητη στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ομίλου  Γ. Καραμπίνας, ο στόχος της ανόδου στην Α2 παραμένει εφικτός,  κυρίως όμως εφόσον επιτευχθεί, θα υλοποιηθεί κιόλας στην πράξη. 

Και πέρυσι ο ΑΟΙ πέτυχε την άνοδο στους αγωνιστικούς χώρους,  πλην όμως προβλήματα οικονομικής φύσης δεν επέτρεψαν τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, κάτι που θα γίνει πάντως φέτος εφόσον  η χρονιά κυλήσει ομαλά. Ο μεγάλος στόχος βέβαια για τον ΑΟΙ είναι η απόκτηση μίας στέγης με όσο γίνεται πιο μόνιμα χαρακτηριστικά, για τη διενέργεια των καθημερινών προπονήσεων και η προοπτική αυτή σύμφωνα  με τον κ. Καραμπίνα δίνεται μέσα από την πρόταση της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ προς το υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αξιοποίηση των πρώην αποθηκών της ΑΤΕ στη συνοικία της Ανθούπολης. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ακόμη, οι αντιδήμαρχοι Γ. Αϊβατίδης, Αρ. Παππάς, ο δημ. σύμβουλος Στεφ. Μάντζιος και ο Γαβρ. Παπαναστασίου, μέλος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου