Αθλητικά

Χαμόγελα λόγω επιστροφών στον ΠΑΣ

Off

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Αργύρης Γιαννίκης θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για την αποστολή της αναμέτρησης με τα Χανιά την Κυριακή. Μετά από αρκετό καιρό θα έχει όλους τους παίκτες του ρόστερ στη διάθεσή του, για μία αναμέτρηση απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, που έρχεται ανεβασμένος και για ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του πρωτοπόρου.

Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι παίκτες του ΠΑΣ επέστρεψαν χθες στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση της Κυριακής, με τα προβλήματα να μειώνονται για το τεχνικό επιτελείο. 

Οι Κάστρο και Σιόντης, μαζί με τους Λέο, Παντελάκη και Ζιούλη έκαναν ατομικό πρόγραμμα, για προληπτικούς όμως λόγους και αναμένεται από σήμερα να δοκιμάσουν κανονικά να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς. 

Το ενδιαφέρον φυσικά στρέφεται στους δύο πρώτους, που απουσίασαν από τα δύο τελευταία παιχνίδια, φαίνεται όμως, ότι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και αμφότεροι θα είναι στη διάθεση της ομάδας.

Απουσίες υπήρχαν από τη χθεσινή προπόνηση, αφού οι Νικολιάς, Πήλιος και Οικονομόπουλος ταλαιπωρούνται από ίωση, λογικά όμως από σήμερα θα είναι και αυτοί έτοιμοι να προπονηθούν.

Επίσης απών ήταν και ο Ελευθεριάδης, που βρέθηκε στην Αθήνα, για να παραλάβει το βραβείο από τον ΠΣΑΠ ως «πρώτος σκόρερ» του περσινού πρωταθλήματος.

Στο δίτερμα ο Λάσα

Σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε όμως, παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο στο ΠΕΑΚΙ και ο Σεργκερασβίλι, που έπαιξε στο δίτερμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις ενώ στη συνέχεια έκανε ατομική εξάσκηση σε σέντρες και χτυπήματα φάουλ. Ο γεωργιανός φαίνεται πως θα είναι απόλυτα έτοιμος σε έναν περίπου μήνα, επομένως ο Αργ. Γιαννίκης θα τον έχει στη διάθεσή του και σε καλή αγωνιστική κατάσταση στα παιχνίδια των πλέι οφ.

 

Φεύγει ο Βενετικίδης

Τέλος, ο νεαρός τερματοφύλακας Βενετικίδης, που αποκτήθηκε με πολλές περγαμηνές από τη Βέροια πριν από δύο χρόνια, φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ, αφού δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε και έχοντας μπροστά του μία τριάδα τερματοφυλάκων επιπέδου Σούπερ Λίγκα (Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Περιστερίδης), δύσκολα θα τις βρει. Έτσι, ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και αυτό φαίνεται πως θα γίνει.

 

Σφυρίζει ο Κολυτάς

Η ΚΕΔ όρισε ως διαιτητή για την αναμέτρηση της Κυριακής με τα Χανιά τον Κολυτά του συνδέσμου Κέρκυρας, με βοηθούς τους Σκορδίλη και Κουβαλάκη από Κέρκυρα και Δράμα αντίστοιχα. Τέταρτος θα είναι ο Θεοδωρόπουλος του συνδέσμου Φλώρινας.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ