Εκδηλώσεις

Πλεούμενα των Λιμνών και Ποταμών της Ελλάδας

Off

Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στις 2 Φεβρουαρίου, οργανώθηκε στο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας και φιλοξενείται από τις 18 Ιανουαρίου, η έκθεση: «Πλεούμενα λιμνών και ποταμών της Ελλάδας», η οποία βασίστηκε στην αντίστοιχη εικονογραφημένη έκδοση της Αρτέον Εκδοτικής, απόσταγμα έρευνας πολλών ετών και ερευνητών παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτισμού που έχει άμεση σχέση με όλη την Ήπειρο.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης, τον ΜικροναυπηγόΔημήτρη Μάρα, τον εκδοτικό οίκο και το μουσείο υπό την επιμέλεια και

οργάνωση της Βασιλικής Νικολάου. 

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης μαθητών και εκπαιδευτικών, ζητήθηκε παράταση της έκθεσης, η οποία και δόθηκε μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου.

Πάνω από 1000 μαθητές και περισσότερες από 30 σχολικές τάξεις εκπαιδευτικών μονάδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια) έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα την έκθεση. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. θα γίνει η τελετή λήξης και η συζήτηση για τον απολογισμό της Έκθεσης.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου