Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 09:02
Τελευταία Ενημέρωση: 27 Φεβρουαρίου 2020
Επικαιρότητα

Δωρεά υγειονομικού υλικού αξίας 1 εκατ. δολαρίων

Off

Δωρεά υγειονομικού υλικού αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων παραδόθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου με την παρουσία του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μαξίμου παραδόθηκε μεγάλη δωρεά σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC) και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή»,  στην 6η ΥΠΕ και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Το κοντέινερ με υλικό υψηλής ποιότητας και αξίας βάρους 7,2 τόνων εστάλη από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και περιέχει σύριγγες, γάντια, γάζες, επιδέσμους και εκατοντάδες άλλα είδη υλικού, ευρείας και εξειδικευμένης νοσοκομειακής χρήσης. 

Η παράδοση – παραλαβή του κοντέινερ πραγματοποιήθηκε από τον Υποδιοικητή της 6ης ΔΥΠΕ κ. Ιωάννη Νικόπουλο, τον Αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Κων. Χολέβα και από μέρους των δωρητών παρόντες ήταν η Δέσποινα Κατσιβελάκη και ο Πάνος Κατσαμπάνης.

Ο Μητροπολίτης εξήρε με θερμά λόγια την προσφορά του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού (IOCC) και της «Αποστολής», ευχαριστώντας ιδιαιτέρως τους δωρητές, επεσήμανε την ιδιαίτερη χρησιμότητα της δωρεάς αυτής και ευχήθηκε να βρεθούν μιμητές της ανθρωπιστικής αυτής πράξεως.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ