Επικαιρότητα

Η αύξηση των πωλήσεων έφερε και προσλήψεις

Off

Η διοίκηση της Γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη», ανακοίνωσε χτες την πρόσληψη εννέα επιπλέον υπαλλήλων ως μόνιμο προσωπικό.
Από την περυσινή χρονιά οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού θα αυξηθούν κατά 5% και συνολικά τα δύο τελευταία χρόνια υπό τη νέα Διοίκηση το προσωπικό αυξήθηκε κατά 40%, όπως σημειώνεται.
Οι επιπλέον προσλήψεις επιβεβαιώθηκαν από τη διοίκηση της εταιρείας κατά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων, ενώ η διοίκηση επιβεβαίωσε επιπλέον ότι ο προϋπολογισμός της εταιρίας για το 2015 δεν περιλαμβάνει περικοπές μισθών. 
«Η Ηπειρωτική Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. προσηλωμένη στην ανάπτυξη της, συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό και μετασχηματισμό της σε μια άκρως ανταγωνιστική εταιρία στον κλάδο. Η θετική της πορεία ιδίως στον τομέα των πωλήσεων τα δυο τελευταία χρόνια, επέτρεψε ως το μεγαλύτερο εργοδότη στην περιοχή της Ηπείρου την αύξηση των θέσεων εργασίας και την μονιμοποίηση μεγάλου αριθμού υπαλλήλων της, παρέχοντας ασφάλεια στους εργαζομένους της», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση στην οποία περιλαμβάνονται και ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της «Δωδώνης» Γιώργος Γεωργίτσης, δήλωσε:
«Η απόφαση της Διοίκησης της Δωδώνη Α.Ε ικανοποίησε πλήρως το Σωματείο και το σύνολο των εργαζομένων οι οποίοι ενημερώθηκαν στη διάρκεια γενικής μας συνέλευσης. Οι εργαζόμενοι επιβεβαιώνουν καθημερινά τη στήριξή τους στις προσπάθειες της Διοίκησης της εταιρίας για μια Δωδώνη σύγχρονη και ανταγωνιστική».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Δωδώνης»  Tom Seepers σχολίασε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι προσπάθειές μας να ενισχυθούν οι λειτουργίες της εταιρείας, αρχίζουν να επιφέρουν καρπούς. Η αύξηση των πωλήσεων και της αποδοτικότητάς μας, ουσιαστικά μας καθιστά ικανούς να δημιουργούμε νέες μόνιμες θέσεις εργασίας. Με τον τρόπο αυτό, επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με αξιόλογα άτομα που ανήκουν στο δυναμικό της εταιρείας και ταυτοχρόνως να παρέχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στους εργαζομένους μας.  Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα και τη συμβολή του ανθρωπίνου δυναμικού στα αποτελέσματα της εταιρείας, εξού και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη και εξέλιξή του. Μέσω των προαναφερόμενων ενεργειών αλλά και άλλων πρωτοβουλιών, ελπίζουμε ότι η Δωδώνη θα συνεισφέρει στη βελτίωση της ελληνικής οικονομίας, ξεκινώντας από την περιοχή της Ηπείρου». 
Τέλος, ανακοινώθηκε ότι συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα της «Ακαδημίας Δωδώνη», του φορέα που οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τα στελέχη της εταιρείας, τους εργάτες, τους παραγωγούς καθώς και για τα μέλη της κοινωνίας.
ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου