Επικαιρότητα

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον 20χρονο

Off

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκαν και χθες οι έρευνες των αρχών, αλλά και των συγγενικών και φιλικών προσώπων του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, σε μια υπόθεση που απασχολεί πλέον την πανελλαδική επικαιρότητα. 
Παρά τα όσα διαρρέουν κάποιες ανώνυμες, αλλά σε κάθε περίπτωση ανεύθυνες πηγές, ελάχιστα είναι τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές που διενεργούν την προανάκριση και οι οποίες είναι η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων και το Α.Τ. Κατσικά.
Ίσως η πλέον αξιόλογη πληροφορία των τελευταίων ημερών, η οποία εξετάζεται και αξιολογείται ως εξαιρετικά σοβαρή είναι η επιβεβαίωση ότι ο 20χρονος έφτασε στο κέντρο της πόλης, χρησιμοποιώντας λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ, όπως επίσης και ότι πλήρωσε ολόκληρο εισιτήριο και όχι το μισό, κάνοντας χρήση της φοιτητικής του έκπτωσης.
Υπάρχει επιβεβαίωση ότι ο 20χρονος εξυπηρετήθηκε σε κατάστημα Fast Food στο κέντρο της πόλης και γι’ αυτό οι αρχές έχουν ήδη συλλέξει βιντεοσκοπημένο υλικό από κάμερες ασφαλείς προκειμένου να ελέγξουν την παραμικρή πιθανότητα να εμφανιστεί ο αγνοούμενος όπως επίσης και κάποια πιθανή πορεία που ακολούθησε.
Οι έρευνες στην περιοχή της Γαλακτοκομικής Σχολής που έγιναν  εντατικά το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως έχουν ολοκληρωθεί, συνεχίζονται όμως στην γύρω έκταση από το παραλίμνιο στην Ακτή Μιαούλη μέχρι τον Κατσικά.
Το πρωί σήμανε συναγερμός όταν κλιμάκιο της Υποδιεύθ6υνσης Ασφαλείας εντόπισε λίγο πριν την αρχή του παραλίμνιο – ποδηλατόδρομου, κάποια ανδρικά ρούχα, όμως όπως φάνηκε στην πορεία δεν έχουν καμία σχέση με τον αγνοούμενο (φωτογραφία).
Στις έρευνες του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιήθηκαν και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι οι οποίοι επίσης δεν εντόπισαν κανένα στοιχείο. Από σήμερα στις έρευνες των αρχών αναμένεται να συνδράμει και κλιμάκιο αξιωματικών από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.                 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου