Επικαιρότητα

Προτεραιότητες ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Off

Τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο  Γεωργάκο συνάντησε ο νέος   Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου Aρχιπύραρχος  Απόστολος Βασδέκης συνοδευόμενος από το Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  Νομού Πρέβεζας Αθανάσιο Μικρούλη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την  πολιτική προστασία ενόψει της  ερχόμενης αντιπυρικής περιόδου καθώς και  ευρύτερης συνεργασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με το Δήμο. 

Η  συντήρηση των πυροσβεστικών κρουνών, η  δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, ο καθαρισμός των οικοπέδων και των κοινοχρήστων χώρων  και μια σειρά ακόμη ζητήματα  αντιπυρικής θωράκισης του Δήμου  ιεραρχήθηκαν  ως βασικές προτεραιότητες  από τις δύο πλευρές.

Ο Δήμαρχος  υπογράμμισε ότι το προσωπικό και οι υποδομές του Δήμου βρίσκονται στη διάθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τυχόν έκτακτα περιστατικά που θα προκύψουν. Ο κ. Γεωργάκος  τόνισε επίσης   ότι θα ενισχύσει με  κάθε τρόπο το αίτημα για παραμονή των εναέριων μέσων πυρόσβεσης στο Άκτιο  τα οποία  έχουν  καθοριστικό ρόλο  στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην  ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ευχαρίστησε, τέλος,  τους  κκ Βασδέκη και Μικρούλη για την προσφορά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο κοινωνικό σύνολο  εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η αγαστή συνεργασία με το Δήμο θα συνεχιστεί προς όφελος της ασφάλειας των δημοτών.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ