Επικαιρότητα

Ενισχύονται τα προληπτικά μέτρα στην Αστυνομία

Off

Ενισχύονται καθημερινά τα προληπτικά μέτρα για την προστασία της ατομικής υγείας των εργαζομένων, αλλά και των πολιτών, που προσέρχονται στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης.

Τόσο στην είσοδο του μεγάρου, όσο και στον προθάλαμο αλλά επίσης στις εισόδους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στον 1ο και του Τμήματος Τροχαίας στον 2ο όροφο αντίστοιχα έχουν ήδη «σφραγιστεί» οι είσοδοι και η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται αποκλειστικά από θυρίδες και γκισέ.

Τα μέτρα θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα και στην είσοδο του μεγάρου αλλά και στους υπόλοιπους ορόφους με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να έχει ανάψει το «πράσινο φως» για εκτεταμένες και αναγκαίες παρεμβάσεις προληπτικού χαρακτήρα.

Το προηγούμενο διάστημα πάντως διαπιστώθηκαν σημαντικές ελλείψεις σε μέσα ατομικής προστασίας των αστυνομικών, όπως γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων να ανταποκρίνεται και με ίδια έξοδα να διαθέτει χιλιάδες ζευγάρια γάντια και μάσκες, αλλά και απολυμαντικά στις υπηρεσίες, για τους συναδέλφους, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΙ Αν. Κωνσταντινίδης.

Αυτές τις ημέρες ωστόσο υπήρξε η ενημέρωση και η διαβεβαίωση από το υπουργείο ότι έχει εξασφαλισθεί υγειονομικό υλικό που θα διατεθεί άμεσα για την ενίσχυση των κατά τόπους αστυνομικών υπηρεσιών.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου