Τελευταία Νέα

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 06:09
Τελευταία Ενημέρωση: 19 Μαρτίου 2020
Αθλητικά

Αναχώρησαν για τις ΗΠΑ, οι ξένες του ΠΑΣ

Off

Με την εξάπλωση του κορωνοϊού και τις επιπτώσεις αυτής στην παγκόσμια κοινότητα, να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και απροσδιόριστες συνέπειες, η αναχώρηση των τριών ξένων παικτριών της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θεωρείται μία απολύτως φυσιολογική και αναμενόμενη εξέλιξη. Οι τρεις αμερικανίδες Τακ. Καλχούν και Μοντγκόμερι, αναχώρησαν για τις ΗΠΑ, λόγω της κατάστασης και με δεδομένο αφενός το ότι κανείς δε γνωρίζει πως θα εξελιχθεί ο ιός και αφετέρου εάν και πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, μάλλον δύσκολα θα επιστρέψουν στα Γιάννενα.

Το σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Με το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών να έχει ανασταλεί χωρίς ημερομηνία επανέναρξης και με τη γενικότερη κατάσταση – εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού – αβέβαιη, οι Αμερικανίδες αθλήτριες της ομάδας Brandy Montgomery, Acheil Tac και Sierra Calhoun αποφάσισαν με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ομάδας να επιστρέψουν στην πατρίδα και τις οικογένειές τους.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά και τις 3 αθλήτριες που τίμησαν τον ταύρο στη φανέλα, δίνοντας τους τελευταίους μήνες τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα, αλλά και για την επαγγελματική τους συμπεριφορά καθ’όλη την παραμονή τους στα Γιάννινα. 

Ευχόμαστε να έχουν καλή επιστροφή με ασφάλεια στην πατρίδα τους και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανανταμώσουν σύντομα – ανήκουν ήδη στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC».

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου