Αθλητικά

Επίδομα και στους παίκτες και υπαλλήλους των ΠΑΕ

Off

Και οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι υπάλληλοι των ΠΑΕ και των ομάδων των επαγγελματικών κατηγοριών είναι δικαιούχοι του επιδόματος ειδικού σκοπού των 800 ευρώ, όπως ανακοινώθηκε χθες, μετά την παρέμβαση του υφ. Αθλητισμού κ. Αυγενάκη προς τα συναρμόδια υπουργεία.

Θα υπάρξει ωστόσο ένα πλαφόν στους δικαιούχους ανάλογα με το ύψος των συμβολαίων που έχουν, αφού είναι ευνόητο, ότι υπάρχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αμείβονται με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και δε θα μπορούσαν να τύχουν της ίδιας αντιμετώπισης με τους άλλους χαμηλόμισθους και χωρίς συμβόλαια, πολλές φορές, συναδέλφους τους.

Ο Γ. Χριστοβασίλης στο μεταξύ βρέθηκε στα Γιάννενα τις προηγούμενες ημέρες και προχώρησε σε πληρωμές προς ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους της ΠΑΕ, ενώ η ΠΑΕ είναι ενήμερη και ως προς τις ρυθμίσεις οφειλών και τους διακανονισμούς που έχει κάνει. Έτσι, ο φάκελος αδειοδότησης του ΠΑΣ είναι έτοιμος για να κατατεθεί, διαδικασία πάντως που έχει πάρει παράταση μέχρι το τέλος Απριλίου. Με βάση τα σενάρια που κυοφορούνται το τελευταίο διάστημα για τη διακοπή των πρωταθλημάτων και για το τι θα ισχύσει στη συνέχεια, στην ΠΑΕ εκτιμούν, ότι εντός των ημερών θα λυθεί οριστικά το ζήτημα με την επικύρωση της βαθμολογίας και την άνοδο του ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα 1.

 

Το πλάνο Γιαννίκη για τη Σούπερ Λίγκα

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Αργ. Γιαννίκης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες με τον κορωνοϊό, για το συμβόλαιό  του με τον ΠΑΣ που έχει διάρκεια δύο ετών, αλλά κυρίως για το αν ο ΠΑΣ είναι έτοιμος για τη μεγάλη κατηγορία.

«Έχω κάνει την ανάλυσή μου, έχω κάποια πλάνα για του χρόνου. Παίξαμε και με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο και είδαμε περίπου που βρισκόμαστε. Πιστεύω στα 3 από τα 4 ημίχρονα εκείνων των παιχνιδιών ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, είχαμε νικήσει στα Γιάννενα, είχαμε προηγηθεί στην Αθήνα στο α’ ημίχρονο, αλλά είχαμε την ατυχία να τραυματιστούν τα δύο αμυντικά μας χαφ και να κάνουμε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ημίχρονο. Δεν ξέρω και δεν είμαι προφήτης να πω τι θα γινόταν αν τους είχαμε μέσα σε όλο το ματς. Πάντως η ομάδα φάνηκε ανταγωνιστική. Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστούμε πολλές προσθήκες από τη στιγμή που η ομάδα ήταν ανταγωνιστική. Εκεί που πρέπει να επενδύσει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι στα γήπεδα στο προπονητικό του κέντρο. Να μπορεί να υπάρχει η ανάλογη εξέλιξη των παικτών και να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι για κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να κάνει η ομάδα, γιατί το υλικό των παικτών το έχουμε και το έχουν αποδείξει οι παίκτες. Απλά εμείς θέλουμε να βελτιώνουμε την ομάδα όλη τη χρονιά».

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου