Αθλητικά

«Θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο»

Off

Την θέση του ΠΑΣ, να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους, όποτε κι αν αυτό γίνει, εξέφρασε το βράδυ της Μεγ. Πέμπτης, ο Γ. Χριστοβασίλης, μιλώντας στο ITV. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τόνισε, ότι αυτό είναι κάτι που επιθυμούν όλες οι ομάδες,, με δεδομένο, κιόλας, ότι μπορεί φαβορί για την άνοδο να είναι ο ΠΑΣ, ωστόσο για τη 2η θέση υπάρχουν τρεις ομάδες που τη διεκδικούν με αξιώσεις.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους θέλουν στον ΠΑΣ να τελειώσει το πρωτάθλημα είναι και τα τηλεοπτικά συμβόλαια, αφού διαφορετικά, η συμφωνία θα τιναχθεί στον αέρα, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα οικονομικά όλων των ομάδων. 

«Υπάρχει και ένα κλίμα υπέρ της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, όμως από την άλλη, η τηλεόραση δεν επιθυμεί περισσότερες ομάδες, αλλά λιγότερες και από αυτές που παίζουν σήμερα στα πρωταθλήματα».

 

Σχεδιάζουν για του χρόνου

Στον ΠΑΣ πάντως, ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει, στην προοπτική της επανόδου στη Σούπερ Λίγκα 1, με τον Γ. Χριστοβασίλη να συζητά με τον Αργ. Γιαννίκη για τις θέσεις στις οποίες θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα, για να είναι ανταγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία.

«Έχουμε δει ήδη κάποιες περιπτώσεις παικτών σε θέσεις που εκτιμά ο προπονητής, ότι θα χρειαστούμε ενίσχυση. Το πιο σημαντικό είναι, να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε πέρυσι και υποβιβαστήκαμε, αν και υπήρξαν θετικά πράγματα μέσα από τον υποβιβασμό. Φτιάξαμε ένα νέο ρόστερ, με πολλούς νέους παίκτες, που θα δημιουργήσουν τον κορμό για τα επόμενα χρόνια», σημείωσε ο κ. Χριστοβασίλης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ