Επικαιρότητα

Ξεκινάνε οι παρεμβάσεις σε χώρους πρασίνου

Off

Εργασίες συντήρησης κοινόχρηστων χώρων πρασίνου στις Δημοτικές Ενότητας Ανατολής, Μπιζανίου και Περάματος προχωράνε με τρεις συμβάσεις που υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ ενώ εντός των ημερών θα υπογραφεί και τέταρτη σύμβαση για την Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας.

Έτσι θα καλυφθούν, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, άμεσα και αποτελεσματικά οι ανάγκες για την κοπή και απομάκρυνση χόρτων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων.

Οι ίδιες εργασίες στην Δημοτική Ενότητα Ιωαννίνων θα εκτελεστούν από την υπηρεσία του Δήμου η οποία ήδη ετοιμάζεται για την κοπή των χόρτων, τον ευπρεπισμό των κοινόχρηστων χώρων, πάρκων και πλατειών, καθώς και για φυτεύσεις λουλουδιών και καλλωπιστικών θάμνων.

Με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου (1η Μαΐου-31 Οκτωβρίου) ο Δήμος υπενθυμίζει ακόμα ότι όλοι οι ιδιοκτήτες οικοπεδικών και άλλων ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός της πόλης και των οικισμών και σε ζώνη 100 μέτρων περιμετρικά αυτών, είναι υποχρεωμένοι να προβούν στον άμεσο καθαρισμό και την κοπή των χόρτων.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί σε ιδιοκτησίες που βρίσκονται κοντά στο αισθητικό δάσος και στις υπόλοιπες δασικές εκτάσεις του Δήμου.

Σε περίπτωση μη τήρησης της προβλεπόμενης διαδικασίας οι υπηρεσίες του Δήμου θα προβούν στις κυρώσεις που προβλέπονται από τη νομοθεσία όπως την επιβολή προστίμου και την ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΣΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ