Επικαιρότητα

Κάλεσμα συμμετοχής σε νέα αιμοδοσία

Off

Μία ανοιχτή πρόσκληση στους εθελοντές αιμοδότες που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν αν δώσουν αίμα στις εθελοντικές αιμοληψίες των προηγούμενων εβδομάδων, απευθύνει το παράρτημα Ιωαννίνων του Ερ. Σταυρού. Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, το παράρτημα Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την περιφέρεια Ηπείρου και το τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΓΝΙ, διοργανώνει αύριο Παρασκευή ανοιχτή αιμοληψία στο διοικητήριο της περιφέρειας από τις 09.00 έως τις 15.00.

Ο πρόεδρος του παραρτήματος Ιωαννίνων του ΕΕΣ Κων. Ντακαλέτσης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης τόνισε, ότι ο Ερυθρός Σταυρός δε διαθέτει δική του τράπεζα αίματος και ως εκ τούτου όποιος εθελοντής προσέλθει, μπορεί να δηλώσει ο ίδιος την τράπεζα αίματος την οποία θέλει να ενισχύσει.

Παράλληλα, ο Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες οικογένειες και στην ευρύτερη περιοχή, με την παροχή επισιτιστικής βοήθειας, με είδη και προϊόντα που έχουν συλλεγεί από δωρεές και προσφορές εταιρειών προς το τοπικό παράρτημα. 

Ο κ. Ντακαλέτσης σημείωσε μάλιστα, πως το επόμενο διάστημα ο Ερ. Σταυρός θα προχωρήσει και στη διενέργεια ανοιχτής εκδήλωσης, στην οποία θα τιμήσει όλους εκείνους που συμπαραστέκονται στο έργο του.

Καταλήγοντας, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το προσωπικό και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, για την καθημερινή προσφορά τους στην υλοποίηση των δράσεων, ενώ μετέφερε και σχετικό μήνυμα του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αυγερινού για την προσφορά τους, με το μήνυμα «συνεχίζουμε να χειροκροτούμε τους εθελοντές μας».

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου