Επικαιρότητα

Γιατί προτείνονται τα εξ αποστάσεως μαθήματα

Off

Την απόφασή του να απευθύνει μέσω αυτής, ισχυρή σύσταση στους συναδέλφους ώστε να συνεχίζουν τα μαθήματα των μαθητών της Γ’ Λυκείου μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε ο Σύλλογος Φροντιστών Ιωαννίνων, με τα φροντιστήρια να παραμένουν ανοιχτά από τις 11 Μαΐου, αλλά για την υποστήριξη των διοικητικών τους λειτουργιών.

Η απόφαση έχει το χαρακτήρα της σύστασης όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Στεφ. Γκόρλας, και προς τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και σε εκείνους που δεν είναι μέλη, για να τηρήσουν την ίδια στάση και αν αποφύγουν ένα πιθανό ρίσκο, διασφαλίζοντας την υγεία των μαθητών, αλλά και των εκπαιδευτικών.

«Θεωρούμε ότι με μια τέτοια υπεύθυνη στάση και αντιμετώπιση θα δημιουργηθεί και το κατάλληλο κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης απέναντι μας ώστε να αντιμετωπίσει ο κλάδος το λιγότερο δυνατό κόστος από μια τέτοια απρόβλεπτη και ιδιαίτερη κατάσταση.

Ελπίζοντας ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί και έχοντας πάντα ως μέλημα μας αφενός την ευθύνη μας απέναντι στους μαθητές μας και αφετέρου τη βιωσιμότητα του κλάδου μας συντασσόμαστε με τη λογική της ευθύνης και αυτήν προτείνουμε και στα μέλη μας», σημείωσε ο κ. Γκόρλας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φροντιστών Ιωαννίνων πρόσθεσε, ότι η εξέλιξη των δύο τελευταίων μηνών, με την πανδημία και την υποχρεωτική υλοποίηση των μαθημάτων μέσω τηλεδιδασκαλίας έγινε μεν με πολλά προβλήματα, ειδικά στην αρχή, στην πορεία όμως εξελίχθηκε απόλυτα ομαλά, κάνοντας λόγο για μία παρακαταθήκη που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάλι, χωρίς να χρειαστεί χρόνος προσαρμογής, εάν αυτό χρειαστεί από τις συνθήκες.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ