Επικαιρότητα

Πάλι στο τιμόνι οι εκπαιδευτές οδήγησης

Off

Έπιασαν το τιμόνι και πάλι από το πρωί της Δευτέρας οι εκπαιδευτές οδήγησης με τις σχολές να ανοίγουν μετά από σχεδόν δύο μήνες, αναστολής της λειτουργίας τους. 

Κύριο χαρακτηριστικό ωστόσο της επαναλειτουργίας των σχολών οδήγησης είναι ότι παρουσιάστηκαν μόνον οι υποψήφιοι νέοι οδηγοί που είχαν ξεκινήσει μαθήματα πριν την καραντίνα, αλλά όχι νέοι υποψήφιοι. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Συλλόγου Εκπαιδευτών Σχολών Οδήγησης Γ. Παπαγεωργίου, αυτό είναι ίσως ένα μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται καθώς μετά από δύο μήνες αναστολής, μία φυσιολογική εικόνα θα ήταν να υπάρχουν αρκετοί νέοι υποψήφιοι, που θα ήθελαν να ξεκινήσουν τα μαθήματα για την απόκτηση της άδειας οδήγησης.

Η νέα πραγματικότητα πάντως για τους εκπαιδευτές και τους υποψήφιους οδηγούς είναι αυτή που παρουσιάζεται και σε άλλα επαγγέλματα, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και γαντιών εντός του οχήματος, όπως επίσης θα απαιτείται και για τη διενέργεια των εξετάσεων, παρουσία των εξεταστών εντός του αυτοκινήτου.

Ήδη, όπως τόνισε ο κ. Παπαγεωργίου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μεταφορών, οριστικοποιήθηκαν οι πρώτες ημέρες εξετάσεων που θα δοθούν την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, με μειωμένο αρχικά αριθμό υποψηφίων, για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου