Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 07:24
Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μαΐου 2020
Αθλητικά

Επιστρέφει στη λίμνη η αγωνιστική κωπηλασία

Off

Μετά από δύο σχεδόν μήνες αποχής, επιστρέφουν για προπονήσεις στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων συγκεκριμένες κατηγορίες αθλητών του. Η επιστροφή έγινε έπειτα από τροπολογία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που δίνει «πράσινο φως» για κατ’ εξαίρεση λειτουργία ναυταθλητικών εγκαταστάσεων.

Πρόκειται για κωπηλάτες άνω των 15 ετών, οι οποίοι ανήκουν σε αγωνιστικές κατηγορίες, ενώ προς το παρόν δεν θα υπάρξουν προπονήσεις για τους αρχάριους αθλητές. 

Η  πρώτη συνάντηση με τους προπονητές έγινε χτες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. προκειμένου να καθοριστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων και να γίνει ενημέρωση των παιδιών για τα αναγκαία μέτρα προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού. 

Μεταξύ άλλων, προβλέπονται προπονήσεις για ομάδες έως 10 αθλητών, για την αποφυγή συνωστισμού.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Υγειονομικής Επιτροπής, εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση της λειτουργίας αποδυτηρίων και κυλικείων σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, άρα και σ’ αυτές του Ναυτικού Ομίλου.

Τέλος, η Διοίκηση του Ομίλου αναμένει αποφάσεις και για την αγωνιστική δραστηριότητα στον τομέα της Κωπηλασίας. 

Η πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος (Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων) που ήταν να γίνει μετά το Πάσχα αναβλήθηκε και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τη διεξαγωγή του, όπως και με τη διεξαγωγή της β΄ φάσης (Παίδων – Κορασίδων – ΑμεΑ) που φέτος είχε προγραμματιστεί να γίνει στη λίμνη της Καστοριάς.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου