Επικαιρότητα

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Off

Την απόφασή της να μην περιμένει το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες της κατηγορίας, οι περισσότερες εκ των οποίων δεν επιθυμούν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, λόγω αντικειμενικών, οικονομικών κατά κύριο λόγο, δυσκολιών, πήρε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που ανακοίνωσε χθες την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις. 

Μία απόφαση που καταδεικνύει την αποφασιστικότητα της διοίκησης και προσωπικά του Γ. Χριστοβασίλη να μην επιτρέψει σε κανέναν να δημιουργήσει την εντύπωση έστω, ότι και ο ΠΑΣ θέλει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα εκτός αγωνιστικών χώρων αλλά αντίθετα, ότι επιθυμεί να κερδίσει με το σπαθί του την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Επίσης όμως με την απόφασή του αυτή, ο ΠΑΣ θέτει ενώπιον των ευθυνών τους και τις άλλες ομάδες, με το ποδοσφαιρικό τμήμα, να προετοιμάζεται για την επανεκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, χωρίς κανείς να μπορεί να διασφαλίσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ότι αυτές θα ξεκινήσουν και πάλι, πολύ δε περισσότερο, ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Οι παίκτες του ΠΑΣ ειδοποιήθηκαν ήδη και την προσεχή Τρίτη θα προσέλθουν στο ΠΕΑΚΙ για την πραγματοποίηση των τεστ κορωνοϊού από ειδικό υγειονομικό συνεργείο του Ομίλου Ιατρικής Διάγνωσης Αθηνών, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το εκτιμώμενο κόστος που θα κληθεί να αναλάβει η ΠΑΕ για τη διενέργεια των τεστ σε 30 και πλέον άτομα του ποδοσφαιρικού τμήματος κυμαίνεται μεταξύ 3 – 5000 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, που θα δίνουν δείγμα κάθε φορά.

Τα αποτελέσματα των τεστ θα επιστραφούν την Τετάρτη 20 Μαΐου και εκτός απροόπτου οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν το ραντεβού της επιστροφής για την Πέμπτη 21 του μήνα, στο ΠΕΑΚΙ.

Ο ιατρός και υγειονομικός υπεύθυνος της ομάδας κ. Ριστάνης είχε συνάντηση, συνοδευόμενος από τους κ.κ. Σκόρδο, Ντουρουντό και Ντάσιο, με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ κ. Κολόκα για την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών και την εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων του ΠΑΣ, στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου