Αθλητικά

Επιστροφή για τον ΠΑΣ μετά από 70 ημέρες

Off

Μετά από 70 περίπου ημέρες, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πέρασαν και πάλι το κατώφλι του ΠΕΑΚΙ αφού ο προγραμματισμός της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις. Οι παίκτες υποβλήθηκαν χθες σε τεστ για τον covid-19, με τα αποτελέσματα να αναμένεται να έχουν βγει μέχρι το πρωί και εφόσον όλα είναι αρνητικά, τότε οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν αύριο Πέμπτη. 

Στην είσοδο του ΠΕΑΚΙ, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ υποχρεωτικά, φορούσαν μάσκα και γάντια, ενώ θερμομετρούνταν και έγραφαν τα προσωπικά τους στοιχεία σε ειδικό ερωτηματολόγιο που ισχύει για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΓΓΑ.

 

Γιαννίκης: «Έτοιμοι σε 4 

εβδομάδες, αλλά υπάρχει ρίσκο»

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΣ Αργ. Γιαννίκης, τόνισε, ότι οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες για όλους, όμως και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και όλοι θέλουν να ξαναμπούν στο γήπεδο και να ολοκληρώσουν τη χρονιά στους αγωνιστικούς χώρους. Όπως είπε για να είναι έτοιμοι αγωνιστικά οι παίκτες και να μπορούν να ξεκινήσουν οι αγώνες θα πρέπει να περάσουν 4 εβδομάδες προπονήσεων, αν και όπως πρόσθεσε, υπάρχει μεγάλο ρίσκο, όπως φάνηκε και στα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

«Θα χρειαστούν περίπου 4 εβδομάδες για να επανέλθει το νευρομυϊκό σύστημα των παικτών σε καλή κατάσταση. Είναι τεράστιο ρίσκο, γιατί και στη Μπουντεσλίγκα σε 6 ματς παρουσιάστηκαν 8 μυϊκοί τραυματισμοί κι αυτό συμβαίνει γιατί οι παίκτες των ομάδων μπαίνουν στη δράση χωρίς φιλικά. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά δεν είναι στο χέρι μας τι θα γίνει τελικά. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο, είμαστε 7 βαθμούς μπροστά σε 20 ματς και έχουμε δείξει τι αξίζουμε στο γήπεδο».

Για το αν εξελίσσεται ή επηρεάζεται ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη χρονιά: «Έχουμε κάνει συζητήσεις με τον πρόεδρο και συνεχίζουν να γίνονται για το μέλλον, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί».

 

Χρειάζεται προσοχή

Για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων μίλησε ο ιατρός της ομάδας Στ. Ριστάνης.

«Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί υπάρχει μία χαλάρωση και του κόσμου μετά τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων. Περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινωθεί για τη Σουπερ Λίγκα 1 και αν θα ξεκινήσουν αυτοί θα ξεκινήσουμε κι εμείς τις ομαδικές προπονήσεις. Έχει διαμορφωθεί ένα μέρος στο ΠΕΑΚΙ ως δωμάτιο καραντίνας που θα αποστειρωθεί και απολυμανθεί αν υπάρξει ύποπτο κρούσμα, ώστε να απομονωθεί εκεί, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο. Εύχομαι να μην υπάρξει τίποτα, γιατί μετά θα έχουμε μια περίπλοκη κατάσταση με καραντίνα 5 ημερών για όλους».

Ο πρόεδρος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ Π. Κολόκας εξέφρασε τα συγχαρητήρια προς την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο για τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργούν. 

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με ανακοίνωσή της εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς το ιατρικό τιμ του Ομίλου Ιατρικής Διάγνωσης «για την άριστη συνεργασία και διαδικασία κατά τη διάρκεια των ελέγχων, αλλά και επίσης τους εργαζομένους και τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ, κ. Κολόκα, όπου από το πρωί φρόντισαν να υπάρχει η αντίστοιχη οργάνωση για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού».

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ