Αθλητικά

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός για τη Σούπερ Λίγκα 1

Off

Πριν από 20 ημέρες, στην πρώτη ημέρα επιστροφής των παικτών του ΠΑΣ στις προπονήσεις, ο Αργ. Γιαννίκης είχε ερωτηθεί για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας την περίοδο της πανδημίας και είχε πει, ότι έχουν γίνει πολλά πράγματα σε συνεργασία με τον πρόεδρο. Όπως φαίνεται διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν συγκεκριμενοποιήσει τις θέσεις αρχικά στις οποίες η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση για το επόμενο πρωτάθλημα στη SL1 αλλά έχουν κάνει παράλληλα και μία πρώτη κατηγοριοποίηση των παικτών που ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ για να τους αποκτήσει. 

Το σαββατοκύριακο ο Γ. Χριστοβασίλης θα βρίσκεται στα Γιάννενα και είναι λογικό, ότι πολλά πράγματα θα μπουν σε μία σειρά στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της επιστροφής του ΠΑΣ στη μεγάλη κατηγορία, ανεξάρτητα με τον τρόπο που τελικά αυτό θα γίνει, εάν προκύψει δηλαδή μέσα από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος , μέσα από τα πλέι οφ ή μέσα από την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και την απευθείας άνοδο της ομάδας.

Παράλληλα όμως, τις τελευταίες ημέρες εξυφαίνονται και σενάρια που κάνουν λόγο για προσέγγιση μεταξύ ΠΑΕ και ΕΔ του ΠΕΑΚΙ αναφορικά με τη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων στο Πανηπειρωτικό. Μάλιστα εκτός από τη βελτίωση των υπαρχόντων γηπέδων, έχει πέσει στο τραπέζι και η πρόταση του ΠΑΣ για κατασκευή δύο νέων γηπέδων σε χώρο δίπλα στο ΠΕΑΚΙ, όπου είχε ακουστεί και παλαιότερα ως ο προτεινόμενος χώρος ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Το ζήτημα αυτό άλλωστε αποτελεί το κύριο αίτημα της τεχνικής ηγεσίας προς τον Γ. Χριστοβασίλη, όπως το έχει πει δημοσίως ο Αργ. Γιαννίκης, τονίζοντας μάλιστα πως θεωρεί λιγότερο σημαντική τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι από την βελτίωση των βοηθητικών γηπέδων.

 

Στον Ολυμπιακό 

Λευκωσίας ο Πετράκης

Μετά από 13 μήνες απραξίας, αφού δεν κάθισε στον πάγκο κάποιας ομάδας μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ, ο Γ. Πετράκης αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού Λευκωσίας και από χθες είναι και επίσημα ο προπονητής της ομάδας. Ο έλληνας τεχνικός μετακομίζει λοιπόν στην Κύπρο και στην ομάδα της Λευκωσίας, στην οποία θα βρει τον Μάρκο Βελλίδη, που αγωνίζεται εκεί από τον Ιανουάριο.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου