Επικαιρότητα

Στο επίκεντρο τα προβλήματα των κοινοτήτων

Off

Συνεχίζει τις συναντήσεις η Τατιάνα Καλογιάννη 

με μέλη τοπικών συμβουλίων.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, η Τατιάνα Καλογιάννη, συναντήθηκε στην Περίβλεπτο, την Κρανούλα, την Κρύα και το Πέραμα με τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων.

Στη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν τόσο τα γενικά θέματα του Δήμου, όσο και τα ειδικότερα των τοπικών κοινοτήτων αυτών, που συνοπτικά εντοπίζονται στις προβληματικές εγκαταστάσεις εσωτερικών δικτύων ύδρευσης, στην αναγκαιότητα υλοποίησης έργων κεντρικών δικτύων αποχέτευσης, στην αποκατάσταση σε κανονική λειτουργία των παιδικών χαρών, στο ιδιοκτησιακό, στην αδειοδότηση και στη συντήρηση των γηπέδων ποδοσφαίρου και στα απαραίτητα έργα συντήρησης και επέκτασης των υποδομών οδοποιίας (εσωτερικής και αγροτικής).

Ιδιαίτερα στο Πέραμα συζητήθηκαν τα θέματα της ανάπτυξης της λιμναίας κυκλοφορίας (πλόες για συγκοινωνιακές και τουριστικές ανάγκες), καθώς και η ίδρυση του υδατοδρομίου.

Την Τατιάνα Καλογιάννη συνόδευαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Λαδιάς, Σπύρος Γκίζας, Βασίλης Κοσμάς και τα μέλη της παράταξης Σταύρος Τσιάβος και Κώστας Τσάγκας.

Οι επισκέψεις των στελεχών της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023 στις κοινότητες του Δήμου και οι συναντήσεις της Τατιάνας Καλογιάννη με τα μέλη των τοπικών συμβουλίων εντάσσονται στην τακτική της παράταξης να επικαιροποιεί τακτικά και με πιστότητα τη γνώση της αναφορικά με τις συνθήκες της καθημερινότητας για κάθε μία τοπική κοινότητα, και θα συνεχιστούν συστηματικά στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου