Επικαιρότητα

Βρέθηκε άκρη με την πεζογέφυρα

Off

Η μεταλλική πεζογέφυρα της κεντρικής πλατείας, η οποία από όταν κατασκευάστηκε οδηγούσε σε αδιέξοδο και δεν χρησιμοποιούνταν φυσικά, μπαίνει επιτέλους… σε κυκλοφορία.
Σήμερα και αύριο η γέφυρα θα αποσυναρμολογηθεί ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης. Στο άκρο της πεζογέφυρας που παρέμενε «τυφλό» θα κατασκευαστεί σκάλα που θα οδηγεί στο πάρκο του Δημοτικού Ωδείου (παλιού Δημαρχείου).  
Παράλληλα, προχωράει το έργο «Ανάπλαση Πάρκου Παλαιού Δημαρχείου και Ανακατασκευή Παιδικής Χαράς» και έχουν ήδη κατασκευαστεί ξύλινα πλατώματα, σκάλες και πέτρινα διαζώματα.
Έτσι από την κεντρική πλατεία θα μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση, χωρίς να χρειαστεί να διασχίζει δρόμο με κυκλοφορία οχημάτων στην παιδική χαρά και στο πάρκο και μέσω αυτού στην οδό Μπιζανίου και την Καλούτσιανη.

Κλείσιμο οδού
Για να εκτελεστούν οι αναγκαίες εργασίες αποσυναρμολόγησης της μεταλλικής πεζογέφυρας, ο Δήμος Ιωαννιτών προχωράει σε   απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, στην οδό Εισαγγελέως Σπύρου από σήμερα Σάββατο έως και αύριο Κυριακή ημέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται εργασίες.
Τόσο η απαγόρευση της κυκλοφορίας  όσο και η εκτροπή της θα γίνει με την κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση. Τέλος η κίνηση των πεζών θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης όπου απαιτείται.      
Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα  τεθεί  ξανά σε κυκλοφορία

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου